Hur man gör ett vardagsrum ser större ut?

Hur man gör ett vardagsrum ser större ut?
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Idag är vardagsrummet mittpunkten för de flesta hemmen. Det är den plats som används för olika ändamål. Från att titta på tv, avkoppling, äta måltider och underhållande gäster, är folk kända att spendera merparten av sin tid i vardagsrummet. Men med bostadspriserna högt, är litet vardagsrum ett vanligt problem. Vissa människor anser att man spenderar tusentals dollar för att förbättra området och generera extra extra utrymme. Lyckligtvis finns det många andra sätt att göra ditt vardagsrum ser större ut och utan att spendera mycket pengar.

1. Val av rätt färgschema för ditt vardagsrum är en viktig uppgift. Många föredrar att måla sina väggar i djärva och mörka färger. Även om detta är den senaste trenden, men mindre rum verkar mer mindre när de är målade i mörka färger. För att få ditt vardagsrum att bli större, klä dina väggar i ljusa färger. Det är inte nödvändigt att du bosätter sig för nyanser av vitt och grädde. Citrongul, elfenben grå och himmelsblå är några populära alternativ.

2. Överdimensionerade möbler med stora kuddar och stora armstöd gör att rummet ser lite och otillräckligt ut. Inkorporera en minimal mängd möbler i ditt vardagsrum. Få stolar, ett bord och en soffa skulle räcka.

MoreINSPIRATION
  • Gör din lägenhet badrum och se större ut
  • Hur man dekorerar ett vardagsrum med hjälp av svarta möbler
  • Varför ska jag måla mitt vardagsrum gul?

3. Tumregeln är - mindre så att golvet ses, desto mindre kommer området att visas. Så försök att använda möbler med mager ben och betrakta glasbord istället för massivt trä eller skifferplattor.

4. Tunga och mörka gardiner kan hålla värmen ute under sommarmånaderna, men när det gäller att skapa ett vardagsrum verkar det stort, de har ingen hjälp alls. Försök att använda lätta och rena gardiner eftersom de tillåter ljus att resa in i rummet och skapa illusion av större utrymme.

5. En central kontaktpunkt i rummet ska dra ögonen bort från rummets storlek och besökarna kommer att fokusera mer på utseende och stil. En imponerande kontaktpunkt kan utvecklas med dekorativa scones, utsökta målningar eller väggspegel.

6. Ett annat sätt att göra vardagsrummet ser större ut är att använda ljus belysning i rummet. Om det finns fönster som tillåter naturligt ljus att resa in, kunde det inte vara något bättre än detta.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: