Hur får du ditt hem att se större när du säljer ditt hem

Hur får du ditt hem att se större när du säljer ditt hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vad är nummer ett rekreationsområde som homebuyers söker efter när man köper ett hem? Utrymme ... och självklart värde. De går båda hand i hand när du tänker på det. Ju mer utrymme ditt hem har desto dyrare är det rätt? Vanligtvis kan det hända att hemköpare känner sig bättre och du känner dig bättre att fråga mer för priset på ditt hem än du någonsin trodde. Att ta fram ljus, använda neutrala färger och bli av med stora, skrymmande möbler är en start. Här är fler tips som hjälper ditt hem att se större ut.

  • Rengöring och avrörning: Även om det här steget verkar som en brainer, har varje hem vanligtvis överskott "saker" som inte behövs. Oavsett om det är på ditt hemmakontor, köksdiskar eller barnleksaker som ligger runt, kan du rena och avrota för att ditt hem ser större ut. Ett hemstarttrick? I varje rum borde du kunna se delar av grundplattorna (där väggen möter golvet). Titta runt i rummet; om du inte kan se baseboarden på de flesta väggar, kan du behöva bli av med några saker.
  • Använd neutrala färger som är tilltalande: Att ta in neutrala färger i din hemmapalett gör att hemmafruarens ögon rör sig genom hela ditt hem som rummen flyter in i varandra. Även om dessa färger kanske inte är ditt ideal om du bodde där under de närmaste 20 åren är ditt hem nu på marknaden. Precis som att sälja en bil, måste du skina upp det yttre, inredningen och ge det en finjustering. Överväg att använda en neutral palett av bruna, grå eller dämpade gröna och blues för att vädja till ett större utbud av homebuyers. Du kommer att bli förvånad över hur stort ditt hem kommer att se ut när du tar in neutralt för att öppna rummen.

  • Ta i ljus och gräva det mörka fönstret behandlingar: Titta på dina fönster och bestämma om dina rum släpper in så mycket naturligt ljus som möjligt. Mörkfönsterbehandlingar kan hindra din källa för naturligt ljus, liksom stora möbler kan blockera naturligt ljus. Se till att stora hushållsapparater, nöjescentraler och skyltar inte blockerar naturligt ljus. Det andra problemet är att kunna se synpunkter. Homebuyers vill känna att de tittar på en vacker utsikt. Om du har möbler eller tung draperi som blockerar deras syn, antar de att du gömmer något!

  • Använd endast nödvändiga möbler: Har du någonsin gått in i en modell hem, och undrade varför sovrummet bara hade en säng och en byrå? Även om detta kan tyckas lite drastiskt, beroende på storleken på sovrummet, kan detta vara tillräckligt för att ge illusionen av mer utrymme. Medan du inte vill att rummet ska se skönt ut, ska rummet se ut och vara inbjudande. Om du har för mycket stora bitar, överväg att sätta dem i förvaring, flytta till ett annat rum i ditt hem eller sälja bitar som du kanske inte behöver för nästa hem du flyttar in i. Rummen kommer att växa betydligt i visuellt utrymme, bara genom att följa detta tips.

Öppna ditt hem med tillägg av dessa hjälpsamma staging tips. Medan du inte försöker lura homebuyer, försöker du visa de bästa bekvämligheterna om ditt hem. Storleken är avgörande, och en överrullad, över möblerad och mörk hem kommer sitta på marknaden mycket längre än en som har omsorgsfullt iscensatt med ovanstående tips. Om du har problem med att visualisera hur ditt hem ska se ut, sök råd från en professionell hemman eller fråga en vän som kanske har ett bättre öga än dig. Innan du vet det, kommer ditt "Sold" tecken att gå upp på gården!

Freshome läsare berättar hur du gör ditt hem ser större ut när du har ditt hem på marknaden.