Hur du håller skrivbordet rent och organiserat - Enkla triks

Hur du håller skrivbordet rent och organiserat - Enkla triks
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ett rörigt och rörigt skrivbord kan vara tecknet på ett rörigt sinne eller ett kreativt geni, men det här är inte en anledning att låta all skräp hacka tills du inte kan hitta ditt tangentbord längre. Det är bäst att komma med ett system som låter dig hålla skrivbordet rent och organiserat och det kan till och med förbättra produktiviteten.

En DIY pegboard hyllenhet gör att du kan få ut det mesta av ett vertikalt utrymme som väggen framför skrivbordet. Häng hyllor och behållare för allt från pennor till bilder och krukväxter. Ett bra sätt att hålla allt från ditt skrivbord och snyggt organiserade.

Två eller tre medelstora hyllor borde räcka för att du ska kunna lagra och organisera dina filer, papper, pennor och pennor och allt annat som vanligtvis ligger på skrivbordet eller i lådorna. Frigör utrymmet och du kan få ett elegant och enkelt bord istället för ett skrivbord med massor av lådor.

Gör dig själv en pallbord och ta tillfället i akt att vända basen till en bokhylla. Det är bra om du inte vill ha alla dina böcker och dokument upptagna på ditt skrivbord och du skulle hellre gömma dem någonstans nära.

Du kan också göra ett skrivbord med träkassar. De låter dig bygga förvaringsutrymmen, bra för att lagra böcker, filer och allt annat.

MoreINSPIRATION
  • Enkel organiseringstips för ditt kontor och skrivbord
  • DIY Desk Organization - Enkla tips för att hålla ditt hem arbetsområde organiserade
  • Enkel men elegant skrivbordsstam

En enkel strategi kan också vara att helt enkelt bli av med allt du inte behöver från ditt skrivbord och hålla dem gömda i lådor eller i lådor. Du kan behålla lampan och kanske en inramad bild men du behöver inte verkligen alla häftapparaterna och allting sitter där hela tiden.

Använd väggarna kreativt. Personifiera den framför din skrivbord med personliga foton, konstverk, etc. och du behöver inte behålla dessa saker på ditt skrivbord. Du får mer plats för saker du faktiskt kan använda.

Gruppera alla små objekt i en bricka. Detta inkluderar saker som pennor, häftapparater, tejp, noter och andra artiklar som du ofta använder. Håll dem alla på ett ställe istället för spridda överallt.

Om du måste behålla alla grunderna på skrivbordet antingen för att du inte har någon annanstans att sätta eller för att du hittar det praktiskt på det här sättet, kom då upp ett system. Filer kan gå till höger, pennor till vänster etc. Varje liten sak behöver ha sin egen plats där den är lättillgänglig.

Vissa skrivbord gör organisationen lätt. De inkluderar förvaringsutrymmen placerade i tillgängliga områden och låter dig organisera allt ordentligt. Detta kan vara ett bra alternativ för dem som har svårt att hålla sitt skrivbord snyggt eller för barn som bara lär sig hur man gör det.