Hur man väljer den perfekta köksmöblerna

Hur man väljer den perfekta köksmöblerna
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Hur väljer du de perfekta möblerna för ditt kök? Det finns inget svar på den här frågan. Lösningen är uppdelad i en serie små detaljer som, när de sätts ihop, måste passa rätt. Men innan det händer måste du göra mycket forskning. Ta en titt på dessa idéer och se vilka som skulle fungera för ditt kök.

Fet bänkskivor.

Vanligtvis är bänkskivan inte ett element som sticker ut. Men det betyder inte att du inte kan få det att hända. Välj en bänkskiva med en djärv färg som grön, gul eller orange. Det kan vara det fräscha och levande elementet ditt kök saknas.

Marmor är en klassiker.

Om du inte är ett fan av djärva färger, så borde en marmorbänk mer till din smak. Även om det är enkelt, kommer det att stå ut med sin klassiska överklagande.

Läderstole.

Läderklädsel är den mer raffinerade och eleganta versionen av tyget. Så om du vill ha det, letar du efter ditt kök, hur är det med några läderstole på köket?

Dubbel plikt.

Oavsett hur rymligt ditt kök är, har du inte råd att slösa bort utrymme. Så välj multifunktionella element som en köksö som fördubblas som ett matbord och har även ett inbyggt förråd eller en vinkylare.

Snygg lagring.

Välj rätt typ av lagring för varje utrymme. Om du kan, kläm i några lådor i din köksö eller bord och några hyllor var du än kan.

Utsatta rör.

MoreINSPIRATION
  • 60 Great Bar Stool Ideas - Hur man väljer den perfekta designen
  • Ge ditt kök en ny titt på en budget
  • Hur man väljer moderna möbler för köket

Köket och skafferi är platser där en liten industriell charm skulle se bra ut. Till exempel, vad sägs om dessa rörhylsor? De ser definitivt bra ut här, speciellt med träet. {Found on diyshowoff}.

Industriella stolar.

Inte ett fläkt av rör? Då kan du presentera industriell skönhet på annat sätt, som med barstolarna. Dessa ser väldigt intressanta ut.

Utdragslådor.

Gör dina förvaringsområden så tillgängliga som möjligt. Inkludera utdragslådor inuti dina köksskåp så att du bättre kan organisera och komma åt de saker du lagrar där som krukor, kokkärl, burkar etc.

En modern touch.

Köket är inte den plats där du ska experimentera med föråldrade stilar. Det behöver se modernt så försök att hålla reda på förändringarna. Rena och enkla linjer och genomskinlighet är vad du ska leta efter i dina möbler.

Corner sittplatser.

Ett bra sätt att utnyttja kökets hörn är med en mysig sittplats. En enkel bänk som slingrar runt väggarna och ett litet bord är precis vad du behöver.

Öppna hyllor och stängda möbler.

Ta maximal nytta av väggarna i ditt kök med funktioner som öppna hyllor som är mycket praktiska eller väggmonterade skåp, bra för att gömma saker.

Förnya.

Från tid till annan ge dina köksmöbler en makeover. Kanske skulle skåpen kunna använda ny maskinvara eller det gamla frukostbordet ett nytt färgfärg. Det handlar om att få rummet att se fräscht och nytt och inte låta det bli tråkigt och monotont.