Lösningar för att lagra leksakerna i barnens lekrum

Lösningar för att lagra leksakerna i barnens lekrum
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Förvaring är en viktig funktion i varje rum i huset och det tar olika former i varje enskilt fall. Barnens lekrum måste ha effektiva och praktiska lagringslösningar som lär dem hur de ska organiseras. Alla leksaker måste hållas i tillgängliga utrymmen och lagring och organisering av dem måste vara enkelt och roligt.

Organisera små leksaker, pussel, lego bitar och andra liknande föremål i separata behållare. Du kan märka dem eller välja klara eller genomgående behållare så det är lätt att identifiera innehållet. Du kan stapla dem på hyllor.

Lagerkorgar är lika praktiska. I detta fall är märkning av dem viktigt. Du kan organisera alla leksaker och korgar i en bokhylla. Ikea Expedit är särskilt mångsidig och användbar i sådana situationer.

För att behålla ett rent utseende och en inbjudande atmosfär, gömma alla leksaker i enkla lådor eller annan typ av behållare som kan passa inuti en vägg. Det finns även extra utrymme på toppen för att visa barnens favoritleksaker och spel. {Found on manor}.

MoreINSPIRATION
  • Organiserat och färgstarkt lagringsutrymme för barn
  • Fem lagrings- och organisationsidéer för badleksaker
  • Attraktiva Kids Storage Solutions från Land of Nod

Använd färgade behållare för att bättre organisera alla leksaker. Detta är särskilt praktiskt om du har mer än ett barn. De kan alla ha sin egen färg och samma antal förvaringsbehållare där de behåller sina egna leksaker.

Alla leksaker behöver inte vara borta i behållare eller lådor. Vissa kan förbättra rummets glada utseende om du visar dem på öppna hyllor. Kanske kan några få dockor, stoppade djur eller robotar ockupera dessa utrymmen.

Visst, om leksaksamlingen är riktigt stor, behöver du ett speciellt förvaringsutrymme för dem. Kanske kan du ha en garderob bara för leksaker. Lägg dem alla i märkta lådor och förvara dem på öppna hyllor. Brädspel och saker som medföljer sin egen låda kan ockupera en separat zon. {Found on organizedliving}.

Och då är det också den enklaste lösningen av alla. Håll alla leksaker i en stor bagage. Det kan innehålla hjul så att du eller barnen enkelt kan flytta runt. {Found on greencouch}.