Så här uppdaterar du Boring Walls

Så här uppdaterar du Boring Walls
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Älskar du ditt hems utseende men känner att inredningen kan göra med en hiss? Kanske känner du att du har allt som du vill, men det behövs en förändring? Genom att lägga till designelementen i ett rum kan du mycket väl göra det upptagen, men det är inte nödvändigt att börja med en helt ny design. Ett enkelt och mycket effektivt sätt att uppdatera ett rum är att uppdatera utseendet på väggarna.

När du väl valt ditt rums färgschema kan det vara frestande att göra alla väggarna i det ser lika ut, men det kan vara lite tråkigt. Ge ditt rum en makeover genom att uppdatera bara en eller två av rummets väggar.

Accent Väggar.

På samma sätt går färgade väggar alltid bra tillsammans men utseendet kan vara lite tråkigt. Genom att accentera en av väggarna i ett rum är det möjligt att göra designarbetet på ett uppfriskande sätt. Välj en kontrasterande färg och måla en hel vägg i den nyansen. Välj en färg som fungerar med resten av dina möbler. Två toner är relativt lätta att arbeta med, men tre är också bra, särskilt om en av dem är vit. Accent muren som är längst bort från det naturliga ljuset i ditt rum. Måla det från golvet till taket. Dina andra väggar ska vara vanliga för att få detta utseende rätt, utan zigzags eller andra geometriska mönster.

Naturlig bakgrund.

MoreINSPIRATION
  • 6 stilfulla sätt att stenkla!
  • Hur man lägger färg till rum med vita väggar
  • Väggar och deras (snygga) icke-traditionella färgjobb

Bakgrund är ett ständigt populärt val för att göra väggarna mindre tråkiga. Ett bra tips, det är ett fashionabelt val, är att gå till en tapetdesign som har en naturlig inspiration för det. Repetitive motiv som inkluderar trädstammar eller blommönster är på trend. Ett bra tillvägagångssätt är att täcka en vägg endast med ditt val av tapeter. Alternativt, del papper tre väggar, som används i kombination med annan väggbeklädnad, till exempel kakel. Detta kan se särskilt effektivt ut i ett badrum eller ett köksutrymme.

Schabloner.

Stencils är ett utmärkt sätt att göra en vägg ser uppdaterad. Det kan vara ett av de enklaste sätten att få ett nytt utseende och de kostar inte mycket, särskilt om du väljer att designa din egen stencil. Undvik en liten stencildesign som du upprepar i rader eller raka linjer över en vägg. Större och mer dynamiska stenciler är mer effektiva. Om du inte har nödvändiga grafiska konstruktionsförmåga att göra din egen, finns det många professionellt gjorda stenciler som du kan köpa, som täcker ett stort antal stilar. För att få utseendet snyggt, se till att stencilen läggs platt mot väggen och applicera färg jämnt med en minihandrulle. Upprepa stencilen bara ett par gånger för bästa möjliga effekt. Överanvänd det inte genom att stencilla om och om igen.

Novelty Wallpaper Designs.

Tänker du att göra något lite vanligt med din vägg? Om du verkligen vill att den ska sticka ut ur publiken, välj en nyhetstext som tål konventionen. Många tapetstockare kommer att ha något outlandish för att du ska titta på. Och om ingen av nyhetsdesignen verkar helt rätt, försök att designa din egen. Det finns gott om tapeter som kan arbeta med dina skräddarsydda mönster.

Lägg till textur.

Om du har en stor vägg som du fortfarande vill förbli ren och i linje med resten av ditt rums existerande inredning, så lägger du till textur på det kan vara det bästa sättet att få det att bli så tråkigt. En matt, slät vägg kan upplevas av tredimensionella krusningar som fångar ljuset på olika sätt. Vågor eller upprepade gjutformar kan ge ditt rum en luft av sofistikering. Mouldings är knepiga att dra av, så det är bäst att anställa en expert om du vill ha en texturerad vägg. Men du kan också få ett liknande utseende med gjutna kakel och det är lättare att passa.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 och 9.