Så här använder du Animal Prints till Liven Up Your Interiors

Så här använder du Animal Prints till Liven Up Your Interiors
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du tror att djuret pratar i ditt hem, kan dekorationen bara ligga i en björnskinnad matta på golvet, tänk igen! Djurutskrifter i heminredning kan ta dina interiörer från tråkiga till spännande utan att ändra hela rummet. Från möbler och textilier till enkla bordstillbehör kan ditt utrymme dra nytta av att ha livfulla djurtryck eller försöka använda det för accenter i små kvantiteter. Oavsett vilken du väljer, kommer djurutskrifter att göra att du ompröva den vanliga och vardagliga inredningsstilen. Här är några sätt att liva dina interiörer idag.

  • Gör djurtryck centralt för uppmärksamhet: Om du gillar stor och djärv inredning, är stort djurtryck rätt på din inredningsgata! Från stora zebraband till stora skalade girafftryck, försök använda dessa i dina mattor och i dina möbler. För att hålla ditt rum från att bli alltför upptagen för ögat, välj vilka saker du ska använda för stor utskrift. För annan inredning i rummet, para fasta ämnen och kontrasterande färger för att balansera djärvheten hos djurtryck. Ottomaner, kasta kuddar och sidostolar är ett bra ställe att börja.
  • Konstarbete kan hjälpa rummet att hålla sig sofistikerat: Om du är orolig för att ditt utrymme kommer att känna dig som en afrikansk safari istället för ett vardagsrum, binder du inredning och konst tillsammans. Betydelse, ta dina designstöd från djurutskrifter, fotografier och modern skulptur i ditt rum. Besök hemdörrbutiker som har ett stort urval importerade varor från världsomspännande crafters och hantverkare. Ofta kan du hitta konstverk som ser autentiskt ut, men lyckligtvis för dig, kostar hälften av priset!

  • Monokromatisk färgschema lättare: Om du njuter av det rena och enkla färgschemat i vitt och svart, men inte vill att dina interiörer ska känna sig svaga och tråkiga, är djurtryck ett perfekt val. På samma sätt för cheetah- och jaguar-utskrifter, välj ett par färger för att smula hela ditt utrymme med. Ta färginspiration från ditt favoritzebrautskrift och använd sedan färgerna på dina väggar, golv och fönsterbehandling. Det är en modern twist på monokromatisk inredning styling för ditt utrymme.

  • Mixa och matcha: Stripes, polka dots och djur print? Säker! Tricket bakom blandningsmönster är att förena dem med färg och hålla utskriften liten nog att njuta av, men inte tillräckligt stor för att störa ögat. Blanda mönster, fasta ämnen och förena dem med neutrals för att förena hela utrymmet vackert. Om du är obekväm med att blanda och matcha, köp bitar en åt gången och odla rummet som du passar dig. Det finns inga regler, förutom att utmana komfort och välkomnande interiörer till dina gäster. Vem skulle trodde att djurutskrifter kunde vara så mångsidiga?

Från dina enkla linjer av dina möbler till den robusta smaken av animaliska tryck, kan dina interiörer komma till liv med närvaron av dem. Titta igenom ditt hemdynamik för din hemdjursdimension och se hur designers tänker på nya användningsområden varje dag. Om du älskar ett möbelstycke i affären, ta tag i det och bygga ditt rum runt det. Börjar inte alla stora rum med en inspirationsdel?

Nyhetsläsare har du djurtryck i ditt heminredning? Hur använde du den utan att den överbryggade utrymmet? Lämna dina kommentarer nedan.