Hur du kan använda glas för att göra ditt hem ser glamoröst

Hur du kan använda glas för att göra ditt hem ser glamoröst
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det fanns en tid då glas användes allmänt inom inredning. Kom ihåg de här bildskärmslådorna med glasdörrar och hyllor? De skulle bara se tackiga nu i jämförelse med några av de snyggare och enklare modellerna vi brukade använda. Lär dig hur man använder glas för att dekorera ditt hem och hur det ska bli sofistikerat och elegant.

Ett glasbord gör inloppet ser större ut.

Ett enkelt glasbord med ingenting annat än en ren ram och inga ytterligare detaljer skulle bara vara perfekt för entréhallen. Det här området brukar känna sig trångt, speciellt om det också finns en kappstång, skoställ och alla andra saker.

En glasplatta för matbordet.

För att betona och visa upp ett matbord med en intressant bas, välj en transparent glasplatta. Inte bara att det kommer att låta dig beundra basen men det kommer också att göra en matsal eller frukost krog ser mycket mer luftig ut.

Kombinera glas med vit.

Se hur luftigt och rymligt det här rummet ser ut och känns. Det är faktiskt inte så stort men det känns så på grund av glasväggarna som skiljer det från uteplatsen och på grund av de skarpa vita accenterna. Den spruckna glasbordet är en riktigt fantastisk och intressant detalj också.

En cantilevered glasförlängning.

För köket skulle en glasförlängning för ön se ut mycket mindre påträngande än en solid en till exempel av trä eller stål. Den här är vackert cantilevered och verkar helt enkelt flyta över marken.

En intressant konsistens.

MoreINSPIRATION
  • 7 skäl till varför du borde få glasögon för dina bord
  • Husdesign med glasförlängningar, njut av naturen från bekvämligheten av ditt hem
  • Hur man använder färgat glas för att ge ett unikt utseende till ditt hem

Denna unika glasräknare var skräddarsydd och har en riktigt intressant konsistens och design övergripande. Lägg märke till att kanterna är perfekt linjära / raka och det ger räknaren mycket karaktär.

Glasrullar för obegränsad utsikt.

Montera glasrullar om du vill att din terrass ska erbjuda fantastisk panoramautsikt över omgivningen. Det skulle vara utmärkt om du också är belägen någonstans fantastisk som på ett berg eller vid havet.

Montera glas golv för en cool effekt.

Det finns i princip två skäl till varför du valde att ha golv i ditt hem. Antingen för att låta ljuset komma in i de lägre nivåerna om du exempelvis har takfönster eller för att visa upp en utsökt vinkällare som du har utformat i din källare. Tja, kanske det är också en tredje anledning: för att det ser cool ut.

En glasvägg för duschen.

Glas duschväggar behöver inte vara genomskinliga. Den här duschen har till exempel en aqua-glasmur som ser väldigt vacker ut. Färgen är iögonfallande men avkopplande samtidigt.

Glasväggar och takkombination.

Om du vill ha något speciellt, bygg en förlängning eller en bilaga till ditt hem. Du kan ge det glasväggar och till och med ett glas tak så att landskapet och utsikten kan omfamna det. Inuti kan du skapa ett vardagsrum, kanske en matplats också.

Separata sociala utrymmen med glasväggar.

Spaces som ditt vardagsrum och matsal eller andra sociala utrymmen kan förbli separata samtidigt som de är anslutna. Dela dem med glasväggar för att få dem att känna sig mer rymliga och att göra hela zonen mer sammankopplad.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: