Så här använder du Mint för att spruce upp din inredning

Så här använder du Mint för att spruce upp din inredning
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Emerald namngav Pantone Color of 2013, men det har gett upphov till andra livfulla nyanser av grönt. En av dem är mint. Det finns något mycket modernt och övertygande om att använda mintgrön i ditt heminredning. Här är några snabba och praktiska tips för hur du tar hem hemma.

De olika smaken av Mint.

Mint är en mångsidig färg när du dekorerar ditt hem. I kombination med mörkare färger, som chokladbrun, kan mynt fungera som en mycket distinkt nyans. När den används på egen hand, som på alla fyra väggarna i ett rum, är mynten en uppfriskande ta på passivvitt.

Minty Morsels.

Små prints av mynta är fantastiska underlägg på vilka ögat kan vila, vilket avslöjar en frisk och skarp färg. Detta lilla stänk av mint är ett underbart val för ett sovrums huvudskiva, till exempel. Det gör huvudet mer märkbart men upprätthåller en subtil sofistikering genom att inte vara för prickig. Mynt är ett solidt val för någon som vill föra färg till sin inredning utan att det är för mycket av en uppmärksammare.

Starkare Mintfärger.

MoreINSPIRATION
  • Spruce Up Your Decor med golvvaser - 10 vackra idéer
  • Dekorera ett Mint Green Bedroom: Idéer och inspiration
  • Tips för lugnande inredning

Mint behöver inte vara en blek nyans. Det kan arbeta in i ett rum i hårda paletter, om det här är något som appellerar till dig. Mörkare nyanser av mint kan vara både eleganta och dramatiska. De kan också kombineras med andra typer av gröna för ett djupare utseende.

Arbeta med ljuset.

Mynt är en färg som kan fungera vackert i rum som är luftade och ljusa, vilket ger upphov till säsong på våren. När det används i ett sådant rum blir mint varmt och uppfriskande, istället för friskt, vilket skapar ett perfekt rum för att ladda upp sitt trötta sinne eller öka ett dåligt humör!

Blandningen av Mint och Metallic.

Kombinationen av mynta och metall är meningsfullt: Tänk på fina och rena känslor som framkallas av detta äktenskap. Ett bra rum för att testa denna teori finns i köket. När den ställs mot de glansiga ytorna av metall, ger mint förfriskning.

Brighter Färger Gör Mint Bolder.

Mynt blandar inte bara bra med mörkare choklad eller metalliska nyanser. Den kan blandas med ljusare färger för att lägga till en fruktig stans till dess inredning. Ett exempel på en färg som fungerar bra med mint är korall. Brighter nyanser behöver inte kopplas av med vit eller beige. De kan användas framgångsrikt med andra färger för att skapa mer överklagande i ett rum. När du använder mint med ljusa färger, se till att de inte tävlar. Håll dig till att använda en liten skur av den ljusare färgen mot de större ytorna av mynta.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5 och 6.