En ödmjuk än extraordinär reträtt gömd mellan skogar och ängar

En ödmjuk än extraordinär reträtt gömd mellan skogar och ängar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Hudson Woods är en vacker reträtt utformad av Lang Architecture. Den är utformad som en privat men också raffinerad samling av element som är avsedda att göra det mesta av sin plats och otroliga vyer. Beläget i Kerhonkson, 100 miles från New York, är detta en underbar semester för alla som söker perfektion i hjärtat av naturen.

Huset är omgivet av skogar och ängar och atmosfären är så nära perfektion som det blir. Lägg till det en modern design och alla bekvämligheter du behöver för att göra din vistelse här en unik upplevelse och du får en underbar balans.

Hudson Woods är byggt med hjälp av lokalt framställda material och har en enkel och autentisk estetik med modern och hållbar design. Små detaljer som dessa glidande fönsterpaneler ger bort den innovativa designen bakom projektet.

Ett upphöjt trädäck sitter parallellt med poolen och erbjuder den vackraste utsikten över skogen och all den magnifika skönhets naturen har att erbjuda i denna region.

Humble vid tillvägagångssätt, inbjuder huset dig att öppna de enkla trädörrarna en efter en för att upptäcka hur charmigt det är inuti.

Steg inuti och du kommer att hälsas av en mycket enkel entré med trä som täcker varje yta och inbyggt lager för jackor, skor och tillbehör. Lämna allt du vet bakom och förbered dig för att utforska något helt unikt.

Välkommen till det mysiga vardagsrummet där ett organiskt bordssalong placerat i mitten ligger vackert ihop med resten av inredningen. Den lätta mattan med den snygga bruna trimmen passar perfekt i fönsterväggen och genomskärmaren gör att du kan få en glimt av trappan.

MoreINSPIRATION
  • Experimentellt lågt energibehov omgivet av fält och ängar
  • Spegelbild - Ett par fritidshus mitt i äppelplantor
  • Mysigt trästuga omgivet av Moskvas frodiga skogar

En öppen planlösning, matsal och köksområde gör att du kan ansluta med utomhus genom golv till tak glasväggar och stora fönster. Poolområdet är synligt härifrån och en fristående öppen spis värmer upp atmosfären.

Köket har en marmorö / bar som förbinder den och skiljer den också från resten av den öppna planen. De mörkgröna tunnelbanorna är kontrasterande med det lätta träet och de öppna hyllorna kombinerar de två med varandra. De inbyggda apparaterna och förvaringsutrymmena gör hela designen enkel och ren.

Gå in i sovrummen för lite lugn och lugn och du kan njuta av underbar utsikt över skogen genom de stora fönstren. Trädpanelens väggar och tak skapar en mycket varm och mysig atmosfär och texturerna var perfekt utvalda.

Ett tredje sovrum har två enkelsängar på hjul och en vacker blå matta. En liten gungstol placerad vid fönstret sätter en härlig stämning. Designen är söt och lekfull med några tips som tyder på att detta är ett utrymme som är utformat för barnen.

Långa gardiner som matchar de öppna hyllorna döljer ett hemligt hörnutrymme som kan vara ett litet skrivbordsområde / kontorsutrymme.

Det lilla badrummet är inrett med vit och trä, en perfekt kombination. En antydan av färg i form av accentbelysning lägger till glädje och energi.

Garaget fungerar som ett spel- och nöjesrum med ett vardagsrum med en träbänk och några enkla stolar. Ping-pong bordet är huvudattraktionen men inte det enda intressanta elementet. Notera kanoten monterad på väggen och dartskivan av skivad trä. Ett rött kylskåp i hörnet sticker ut med sin färg.