Ian Ross 'vision om en hälsosam och öppen arbetsplats

Ian Ross 'vision om en hälsosam och öppen arbetsplats
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ian Ross är ansvarig för Googles initiativ att bygga en hälsosamare Google, ett projekt som fokuserar på att skapa en hälsosam och öppen arbetsplats. Således skapade han en väggmålning för den nya vingen av kontoren i Mountain View, Kalifornien. Väggmålningen sätter in utomhus och hjortar på bilden bäst uttrycka idén om naturens lugn. Det finns tre avbildade i sin organiska stil: den större som verkar stå runt ett vattendrag eller gräva i en äng, varna och titta på folket som kommer in genom huvudentrén och två andra hjortar, lugna med huvudet till jord.

Ju närmare du får, desto mer ovanligt blir deras mantelsmönster; det dyker upp i en komplex design under Ian Ross 'signatur och det säger allt. Det är faktiskt det centrala inslaget att föreställa sig att det vi ser är ingen normal hjort och var vi är är ingen vanlig plats. När du väl har skrivit in det här rummet och ser rådyret, är det som om du går in i ett utrymme där konstnärer är på spel och där du förväntar dig att något ska hända.

MoreINSPIRATION
  • BDLove lampa av Ross Lovegrove
  • Ross Street Residence i Melbourne Definierar modern arkitektur på sitt bästa
  • "Vision" Frittstående Sink från Rapsel

Illustrationerna är mer än vackra, rörelse och kontrast i mönstret verkar tala för miljö, djur och allt de står för. Mönstret är en reflektion av Ian Ross personliga interaktion med denna värld, av djur i naturen och det är omöjligt att inte uppmärksamma dig.