Perfekt hi-tech TV-skåp av Acerbis

Perfekt hi-tech TV-skåp av Acerbis
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Så många stycken imponerar genom sin perfektion, att när du hör "Acerbis", namnet på det italienska designföretaget, vet du redan att det har att göra med hög kvalitet. Det här företaget anses vara den italienska maestroen av minimalistiska högteknologiska TV-skåp, så det nya Mediacase väggmonterade TV-skåpet borde inte vara en överraskning.

Metallstrukturen med lackerad glaspanel skapar en enhet som kan innehålla många multimedia-enheter, men också minimalistiska estetik som förtrollar utsikten. Den innehåller en flexibel modul för att slutföra multimediehuslösning för gizmos; du kan välja antingen den svarta eller den vita varianten, enligt din smak och stil.

MoreINSPIRATION
  • DIY flytande mediekabinett
  • Den modulära TV HI FI väggmonterad skåpet
  • Musikbox mediaskåp av Werner Aisslinger

Det är också användbart när det gäller att minimera exponeringen av ledningar och anslutningar och därigenom göra allt netto och elegant att titta på. Frontfönstret är faktiskt ett speciellt lackerat glasbeläggning bakom vilket TV-skärmen passar in; lätt att rengöra, det är definitivt det bästa valet som I Generation multi-media kan göra. När du tror att det är ett minimalistiskt väggmonterat TV-skåp, verkar inget vanligt, men när du ser det i sin enkelhet och skönhet, vill du verkligen se det i ditt hus också. Elegant och modern samtidigt är det det perfekta valet!