15 Snabba och enkla idéer för Pretty DIY Coasters

15 Snabba och enkla idéer för Pretty DIY Coasters
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

En sak som aldrig kommer att vara i stil - vattenmärken på dina bord. Lyckligtvis sparar coasters dagen genom att hålla våra drycker av bordet och ser bra ut att göra det. Ännu bättre? När du skapar kusten själv.

Det finns tusentals idéer för DIY coasters över hela internet, så vi valde några av våra favoriter att dela med dig. Oavsett om de arbetar med lera, kork eller filt, är de alla enkla att uppnå med minimala material på en regnig eftermiddag.

Bild: Curbly

Prova din hand på en av dessa DIY-dalbana idéer!

15 Snabba och enkla idéer för Pretty DIY Coasters

Bild: det sassy livet

Donut DIY Coasters | det sassy livet

Hur söta är dessa donutkustar? Med akrylfärgdetalj inspirerad av allas favorit stekt deg, skulle de definitivt komplimangera din morgonkaffe kaffe. Och de är inte bara för utseende. Tillverkad av björkrundar, håller de sig mot både varma och kalla drycker.

Bild: Purl Soho

Modular Felt DIY Coasters | Purl Soho

Dessa iögonfallande coasters är säker på att jazz upp något modernt utrymme med sina djärva former och dynamiska färger. Bilderna i denna handledning kommer att sälja dig på hur cool det här hantverket kan vara, uppnås genom rak sömnad med en nål och tråd. Vill ha mer? Det finns också en liknande designad modulär quilttutorial, som du hittar här.

Bild: Min Dubio

Följa DIY Coasters | Min Dubio

En minimalistisk drömkustfartygssats. En hexagonskärning av träkol och grågrå fält skapar en enkel, strömlinjeformad design som ser bra ut utan krävande uppmärksamhet. Och ingen sömnad är alltid ett plus för dem med minimal tid också.

Bild: Curbly

Mönstrade Cork DIY Coasters | Curbly

DIY-guru Stephanie Lee använde billiga korkunderlägg från IKEA och förvandlade dem till ljusa mönstrade underlägg med mönster från vardagliga material. Stencils är gjorda av klistermärken, målarband och andra vardagliga föremål. Ring det uppcykling.

Bild: Socker och duk

Geometriska DIY Coasters | Socker och tyg

Vi adore dessa geometriska coasters, liksom de peachy tonerna som överstiger dem. Dessa former skars från större bitar av kork, som kan hittas som krukhållare hos IKEA, eller helt enkelt i lakan på ditt lokala hantverk - både billiga alternativ.

Bild: Intima bröllop

Smältpärlor DIY Coasters| Intima Bröllop

Kom ihåg Perler pärlor? Medelvalet för nyckelringar och andra lilla mönster, det var svårt att hitta ett 90-tal barn som inte hade en fastspänd i sin ryggsäck. Jag hade personligen en ödla en. Det var väldigt coolt. Så ha en användbar bit av nostalgi med dessa enkla geometriska underlägg. Du vet att du redan vet hur man gör dem, och kanske fortfarande har tillgångarna.

Bild: Brit + Co

Pressade Flower DIY Coasters | Brit + Co

Älska vårblomningar? Håll utseendet levande oavsett årstid med denna härliga DIY. Tryckta blommor blir smidda mellan två glasrutor, sedan prydda med en kopparkant för ett kan-tro-det-hemlagad utseende. Ännu lättare: Brit + Co har ett kit med allt material du behöver för detta hantverk.

Bild: Socker och duk

Soft Brushstroke DIY Coasters | Socker och tyg

Det talar om hur lätt dessa kustfartyg ska göra när skaparen kombinerar handledningen med ett inlägg om hur man integrerar papperskivor på din matbord. Med enkla uppgraderingar någon annanstans, som de här målade lera coastersna, kommer din festspridning att se snygging och sammansättning, oavsett vad som står på bordet.

Bild: Fall för DIY

Crisscross DIY Coasters | Fall för DIY

Orolig för att göra helt raka linjer med andra dykare självhushåll? Skriv in dessa korsningar, som är perfekta för dem som vill frigöra utan rädsla. En enkel svartvit design kan bytas ut för färg, olika geometriska mönster - du heter det.

Bild: OH LYCKLIG DAG

Utskrivbar Kiwi Drink DIY Coasters| ÅH HÄRLIGA DAG

Kiwi får inte nästan tillräckligt erkännande i fruktvärlden, så ge dessa lilla gröna killar ett nöje genom att skapa en uppsättning kustområden dedikerade till dem. Deras design är verkligen svag värdig, deras färg är uppfriskande, och de är säkra på att göra vad som helst dricker toppar, de känner sig så mycket festligare.

Bild: Homey Oh My

Marmor Hexagon DIY Coasters | Homey Oh My

Marmor tränar verkligen just nu, från bärbara datorer till telefonfall. Vridning av svartvitt lera i varandra leder till en mångsidig utseende. Dessa skulle se bra ut i något industriellt eller minimalistiskt utrymme.

Bild: Åh allt handgjort

Målad KlädstreckDIY Coasters | Åh allt handgjort

Letar du efter ett enkelt syprojekt? Ta tag i en klädstreck och steg på pedalen, och du är på väg till dessa söta kustfartyg. En liten nautisk med en pop geometrisk design, de är enkla att göra och hållbara - speciellt bra för barnvänliga utrymmen.

Bild: Följ mode

DIY Coaster Branches | Följa modet

En liten rustik inspiration skadar aldrig, eller hur? Dessa twiggy coasters skulle para perfekt med nästan alla inredningsstilar, och kan enkelt göras med bakgårdspinnar och lite sträng. Vill ha mer? Dessa kan också utökas till vissa kabinerade färdiga ställen.

Bild: BÄSTA VÄNNER FÖR FROSTNING

Confetti DIY Coaster | BÄSTA FRIENDS FOR FROSTING

En ingrediens, så många möjligheter! Dessa sprakiga kustfartyg är lika lätta att göra som de är eleganta, så fyller på polymerlera och gör ett gäng för vänner, familj och självklart - ditt eget soffbord.

Bild: The Lovely Lådan

PorslinsplattorDIY Coasters | Den ljuva lådan

Strax från mormors china skåp, är dessa handmålade kustfartyg ett känsligt tillskott till te tid. Blå och vitt porslin är en klassisk nicka till den antika designen, utan risk för att ruinera en arv.

Har du en favoritcoaster DIY? Oavsett om du provar det här i helgen eller bara spara en idé för senare, låt oss veta om de du älskar i kommentarerna!