45 Ikea sovrum som gör detta till ditt favoritrum i huset

45 Ikea sovrum som gör detta till ditt favoritrum i huset
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

En säng som är så comfy och mysig du aldrig vill gå upp, en nattduksbord som alltid finns där för att hålla telefonen inom räckhåll, en super bekväm madrass och kuddar med mycket karaktär. Dessa är ingredienserna du behöver för att skapa den perfekta designen och Ikea sovrum vet exakt vad du kan erbjuda dig.

Hur stor är den här sängen? Det mjuka huvudet är perfekt att luta sig mot när du tittar på TV eller läser en bok plus det har det riktigt roliga och färgstarka mönstret.

Vill du ha sovrummet som ett avkopplande spa? Då har du kommit till rätt ställe. Denna design verkar vara precis rätt. Sängen är elegant, med läderhuvudskiva och allt annat i rummet är enkelt och perfekt harmoniserat.

Hurdal sängen visade här har det härliga naturliga utseendet. Den soliga tallan visar kornen och den naturliga skönheten och det gör varje del unik. Det ger sovrummet den värme det alltid behöver.

Få lite miljövänlig charm i ditt sovrum om du vill sova bättre på natten. Vad sägs om lite bomull, linne eller trä sängkläder och en mjuk matta under dina fötter för att låsa värmen?

Om du är den typ som föredrar något mer maskulin, kanske något med en liten industriell charm, så skulle en säng med en metallram och en enkel men snygg huvudtavla vara rätt.

Om du saknar lagring i ditt sovrum, har Ikea svaret: en säng som låter dig dölja kläder, filtar, kuddar och allt annat precis under madrassen.

Ge ditt sovrum ett avslappnat utseende så att du får känslan varje gång du går in. En enkel men definitivt snygg säng, en praktisk byrå och det söta lilla sängbordet som alltid har ett hemligt fack.

Ta lugn av naturen i ditt sovrum. Ta med ett överflöd av naturmaterial för att skapa en lugn och avkopplande atmosfär och använda enkla, naturliga färger. Malm sängramen från Ikea är precis vad du behöver för att kombinera funktionalitet med det lugna utseendet du älskar så mycket.

Ett sovrum som känns som hemma är alltid perfekt. Vad sägs om den raka garderoben och byrå och chic metal accenter? De är precis vad detta sovrum behöver känna sig fullständigt.

Harmoni kan uppnås med bara några enkla bitar. Vårt favoritelement här är definitivt den Musken sängramen med en brun bas och det underbara metallhuvudet.

Ditt sovrum är också vardagsrummet? Inga problem. Du kan välja en bäddsoffa som förvandlas om några sekunder. Se till att du hittar den perfekta platsen för den.

Det mest underbara med Ikea sovrumsmöbler och tillbehör är mångsidighet. Detta sovrum kan tillhöra en ungkarl, en tonåring, ett par eller det kan vara ett gästrum och i alla fall skulle sängen och allt annat se lika vackert ut.

Brusali sängen är precis vad du behöver för ditt sovrum om du är den typ som tycker om att sova och vara mysig. Den har justerbara sängsidor så att du kan lägga in vilken madrass du vill ha och under sänglagring så att du kan dölja där extra filtar och kuddar.

Hurdal sängen med solid furu erbjuder otrolig komfort och har en av de design som ser vacker ut i både dagsljus och subtilt ljus på natten.

Få det minimalistiska utseende du vill ha för ditt sovrum utan att ge dig tröst. Vit och enkel, den här sängen är den perfekta biten för att organisera resten av inredningen runt med liknande mjuka och ljusa nyanser.

Vänlig, elegant och modern, så här skulle vi beskriva det här härliga sovrummet. Den är dekorerad med de perfekta mångsidiga bitarna och har potential att se inspirerande under lång tid.

Grå är inte den mest intressanta färgen men det ser definitivt ut i sovrummet om du vet hur du använder den. En grå säng som en kontaktpunkt gör att du kan planera antingen en snygg inredning med ljusa och neutrala färger eller en dynamisk inredning full av energi med livfulla accent nyanser.

En säng med en klassisk design som kombinerar elegans och funktionalitet på ett naturligt sätt är något du inte kan gå fel med, oavsett vilken typ av inredning du väljer.

Inte ett fan av de klassiska mönster? Prova något mer modernt och enkelt. Vad sägs om den här sängen? Det är definitivt enkelt men samtidigt har det en mycket intressant ram, garanterat att locka några utseende.

Jag skulle säga att harmoni är det viktigaste i ett sovrum och för att allt måste vara rätt. Den här sängen har lite av allt: en vacker huvudtavla med feminin charm, en enkel och avslappnad konstruktion och en bekväm design.

Många moderna mönster kombinerar sängen och nattduksbordet i ett stycke. Detta är en av dessa mönster. Plattbädden och dess matchande nattduksar flyter över golvet på det mest eleganta sättet.

MoreINSPIRATION
  • Klara garderobsdesignsidéer för out-of-the-box-sovrummen
  • Hur man gör ett litet sovrum i ett omklädningsrum?
  • Vackra sovrum Design av Fimar

Uppmärksammade de lagringscubbiesna eller var du upptagen med att beundra den fridfulla inredningen? Ett perfekt exempel på hur komfort och funktion och samexisterar varandra.

Hur nyfiken är du att veta vad som ligger bakom dessa underbara trädörrar? De lägger definitivt till ett litet mysterium i sovrummet

Dra nytta av Ikeas stora samling av öppna lagringslösningar och för att maximera lagring och funktionalitet i ditt sovrum.Krama i ett skrivbord och göm det bakom en gardin på natten för att bli av med stressen.

När det inte finns mycket utrymme att arbeta med i ett sovrum blir enkelheten ett måste. Du kan fortfarande ha gott om förvaring och komfort, men om du adopterar en vertikal design som den här.

Med ett sovrum som den här skulle du ha mer lagring än du skulle behöva. Väggenheterna är högre än dörrarna och det finns tilläggslager över dem och i nischer. Det finns till och med lagring i huvudet. Jalus än?

Min favorit sak här är den garderoben. Utdragslådorna är perfekt anpassade och perfekta för små saker som tillbehör, bälten, klockor och alla sådana saker och alla kläder är ordentligt organiserade precis ovanför dem.

För de mer libertinska typerna som inte har något emot att ha saker i det öppna, kan det här vara en perfekt konfiguration av sovrummet. En serie stavar för hängande kläder, en säng med den perfekta ytan där du behåller alla dina favoritböcker och en mycket avslappnad känsla totalt.

Breezy men välgrundad och med en liten maskulinitet lånar det här sovrummet lite elegans från traditionella vardagsrum men personifierar det.

Har du någonsin ansett ett fönsterhök för ditt sovrum? Det kan vara ett tillägg till din vanliga design, eller det kan vara brännpunkten i rummet. Sätet kan också dubbla som en säng.

Om du vill ha lite vintage charm i ditt sovrum, ta en titt på dessa byråer / garderober. Glasdörrarna låter dig se allt innanför, så det finns ingenstans att dölja röra.

Du kan också få det att se på andra sätt, som med en säng som har en metallram och en stor, robust förvaringsenhet kompletterad med några extra hyllor. Nattdukarna i detta fall är också intressanta.

Det finns något om den här sängen som gör att rummet känns bohemiskt och särskilt sofistikerat. Det beror delvis på den tunna och känsliga designen på huvudet i kombination med färgen.

För att ett sovrum ska vara harmoniskt måste det samordnas. Bädden här har en klassisk design med bara en hint av modern stil och byråen har samma egenskaper.

Kom ihåg de här garderoben med genomskinliga glasdörrar? Den här är den moderna versionen av dem. Skjutdörrarna är genomskinliga men lite opaka och hela designen är enklare.

Få ut mesta möjliga av dina hörn med rätt möbler. Detta sovrum är inte bara väldigt smart på det sättet, men det känns väldigt mysigt tack vare eldstaden, placerad intill skrivbordet.

Ett välutrustat sovrum är alltid avkopplande och inbjudande. Älska hur allt lagringsutrymme är grupperat på ena sidan av rummet, vilket gör att sängen bildar sitt eget avkopplande hörn.

Och tala om välutrymme sovrum, se hur många olika saker och funktioner som utgör den här. Det finns lite av allt.

Denna speciella sängdesign är idealisk för barnens eller tonårens rum. Det är enkelt, vänligt nog, praktiskt och användarvänligt och det har dessa förvaringslådor under för saker som leksaker, kläder, filtar etc.

Vill du ha glans och glamour i sovrummet, prova speglade ytor. Tanken att integrera speglar i sovrummet är verkligen praktiskt.

Barnen kan njuta av ett sovrum som ser elegant ut, söt och roligt samtidigt om du har rätt information. De viktigaste möblerna som sängen och byrået ger tonen för resten av rummet.

En liten bit av färg kan inte skada. Faktum är att det skulle få sovrummet att känna sig energiskt och dynamiskt. Prova en djärvfärgad byrå och några matchande kuddar på sängen.

Visst kan du också gå motsatt och använda mörkare och mer nyktera färger som brunt och grått. De är utmärkta för pojkes sovrum eller om du vill få den maskulösa känslan.

Håll sakerna enkla med möbler och tillbehör som inte överväger utrymmet, även om de är riktigt stora och påtagliga i storlek.