Importera ett nytt utseende till ditt hem med hjälp av Animal Print Accents

Importera ett nytt utseende till ditt hem med hjälp av Animal Print Accents
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Färg och mönster är två viktiga element att ta hänsyn till när du vill lägga till en ny atmosfär i ditt heminredning. Men vanliga utskrifter och mönster kan bli tråkiga med tiden, så kanske du bör överväga något lite mer vild, kanske djurtryck accenter.

Djurutskrifter är mycket mångsidiga. De kan blandas och matchas med i stort sett alla typer av möbler, vare sig det är traditionellt eller modernt. Det mest intressanta med dem är att de faktiskt anses vara neutrala accenter. De kan användas i kombination med vilken färg som helst.

Det finns faktiskt en väldigt stor variation av djurtryck att välja mellan, inte bara de typiska pälsen och svarta och vita randarna. De är en av de funktioner som aldrig går helt i stil.

MoreINSPIRATION
  • Vivarini djurtryckslampa från Formia
  • Eleganta inredningsdesign med leopardtryck accenter
  • Smakfullt ger djurinspiration till dina interiörer

Ett av de enklare sätten att introducera djurtryck i ett utrymme är med en matta eller matta. En bra idé för alla rum i huset.

Andra accentstycken kan vara kuddar, kasta kuddar, bordslöpare och sängkläder eller stolar och klädsel.

Du kan också välja en vägg i rummet och markera den med djurpapper. Men se till att du inte överdriver det. Det är lätt att få bäras bort med dessa livliga accenter.