Imponerande modernt boende med lyxfamilj badrum

Imponerande modernt boende med lyxfamilj badrum
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Denna utsökta bostad ligger i Hove, England. Den har en mycket imponerande design och det drar också nytta av ett utmärkt läge. Bostaden är en villa med 4 sovrum och det har omfattande renoverats under de senaste åren av nuvarande ägare. Interiören är imponerande som utsidan. Bostaden innehåller ett stort öppet vardagsrum med stora vikdörrar som leder till sommarstugan. Detta område skulle vara perfekt som ett kontor eller kanske ett gästområde. Befälhavaren sviten är också stor och mycket vacker. Det har tillgång till en stor takterrass som erbjuder enastående utsikt över havet och det omgivande landskapet. Residenset innehåller också en gästsvit och två extra dubbelrum.

På första nivån innehåller huset ett familjerum med duschkabin, ångdusch och en färgvatten-tv. Det är definitivt inte något du ser varje dag. Huset har också en uppfart med parkeringsplats för flera fordon samt ett stort garage som för närvarande används som en verkstad. Detta är en mycket vacker bostad och en prisbelönt värdighet.

MoreINSPIRATION
  • Imponerande 3-rumslägenhet i Costa Rica till salu
  • Samtida bostad i Littleton till salu
  • Två-våningar ensamstående familjebostad

Det är för närvarande på marknaden för £ 1,395,000. Fastigheten täcker en total yta på 2 582 kvadratmeter. Den hade 4 sovrum och 3 badrum tillsammans med tropiska trädgårdar, ett fristående trädgårdskontor och en stor takterrass. Den har totalrenoverats av nuvarande ägare. Den fullständiga adressen där du kan hitta denna bostad är Hill Brow, Hove East Sussex, BN3, Storbritannien.