Oumbärligt verktyg för moderna trädgårdsmästare: Edyn Garden Sensor och vattenventil

Oumbärligt verktyg för moderna trädgårdsmästare: Edyn Garden Sensor och vattenventil
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ett annat Kickstarter-projekt fick vår uppmärksamhet precis i tid för sommaren: den fantastiska Edyn Modern Garden Sensor och Water Valve med matchande smartphone app. Smarta hemsystem är bara dagar bort från att ha en trädgårdssamfund med tekniska argument som kräver uppmärksamhet. Den här imponerande smarta trädgårdsgräsmattan är något en hybrid mellan åldersskolhögskolan och nybörjarspel. Genom att ansluta din trädgård till din smartphone och erbjuda information i realtid, uppmuntrar den moderna trädgårdsapparaten dig att påminna dig om att ta hand om dina växters hälsa. Lätt att sätta i marken, lätt att ansluta till din smartphone via den utsedda appen, den här fascinerande gadgeten tar trädgårdsmästare från att gissa att veta inom några sekunder.

Jordforskare Jason Aramburu och designare Yves Behar of Fuseproject byggde inte bara en smart och "instinktiv" trädgods som ger dig kunskap och din plats med rätt mängd vatten, men en " gemenskap av likasinnade odlare ". Genom att spåra en rad faktorer som solljus, fukt eller jordnäringsnivåer, gör den soldrivna sensorn fritt energi till en hälsosam vegetabilisk gröda.

Lagets forskning visar att trädgårdsmästare och småskaliga bönder letade "inte för något att göra jobbet för dem, men för att ge dem en djupare förståelse för sina växter" och så hela systemet skapades kring detta behov. "Vi utformade appen för att ge användarinformationen på ett tydligt och koncist sätt, vilket maximerar deras trädgårdspotential. När du öppnar appen får du en kontextuell ögonblicksbild av din trädgård - inklusive procentsatser för idealisk fukt, näringsnivå, ljus och temperatur. Appen ger tips baserade på väder- och jordnäringsnivåer, skickar dig just nu uppdateringar och anmälningar, och visar även vilka växter eller växter som växer bäst i din trädgård. "

Stödja hållbarheten genom sitt arbete föreställde det mångsidiga laget en sensor som ständigt skulle övervaka sin miljö för att tillhandahålla den information som behövs för informerad åtgärd. Oavsett om du odlar grönsaks-, frukt-, växtbaserade, dekorativa eller medicinska växter, bygger detta kompakta trädgårdsystem på samma energianläggningar, samtidigt som det visar sig vara estetiskt värt i ett glatt ljusgult paket. Tillsammans med Click and Grow Smart Herb Garden, är Edyns smarta trädgårdssystem här för att uppmuntra människor i deras strävan efter en hållbar hälsa.

Var nu ärlig, hur illa vill du ha det?