Inomhus Intimitet Uppnått i en Original Mode av Alain Gilles

Inomhus Intimitet Uppnått i en Original Mode av Alain Gilles
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi har nyligen fått ett pressmeddelande som presenterar tre intressanta mönster som kan ge personlighet till ett kontor eller trendigt loft. Projekten skapades av Alain Gilles för Buzzispace. Verken kommer att visas på ? Maison & Objet? mässa i Paris. Här är informationen vi skickades:

BUZZIHOOD. Detta projekt handlar om personuppgifter och välbefinnande. Det handlar om att snabbt kunna skydda dig från omvärlden. från en vild grupp barn leker i ditt loft till en mängd högskolor som delar samma öppna rymdkontor ...? att ringa några privata samtal. Tanken är att känna sig trygg, men inte isolerad. Du återfår den alltför ofta förlorade integriteten i samband med användningen av mobiltelefoner, men du står aldrig i kontakt med de som omger dig. Du behöver inte dela dina privata konversationer med alla andra och då igen, i något fall gör du inte heller? alla medan du är i telefon. Konceptet naturligtvis också påminner om de nu förtvivlande öppna telefonbåsen? som brukar vara en gemensam plats i våra städer, flygplatser och hotelllobbyer? Den har utformats för att vara väldigt grafisk och arkitektonisk.

De BuzzHub Single är ett mer privat skydd än sin storebror.? I det här fallet är tanken verkligen att kunna arbeta själv och koncentrera sig på vad som är viktigt och jobbet gjort! Det var utformat för att känna sig bekvämt men aldrig desto mindre att vara i stånd att gynna en fungerande attityd och koncentration. Följaktligen är den stora kudden på sidan som dubblerar som armstöd relativt styv så att den kan tjäna som stöd för armen när du skriver på datorn och använder en av BuzziTables. Två BuzziHub Singles kan också användas ansikte mot ansikte när folk vill dela med sig av idéer. Den kan också användas med en extra lång sidopanel som kommer att fungera som en extra sköld och ger ökad integritet och välbefinnande.

BUZZIBOOTH. Detta är ett mikroarkitekturprojekt.? Det handlar om att återskapa viss integritet i ett gemensamt bullrigt, brett eller trångt utrymme.? I dagens värld har vi rivit ner de flesta av våra väggar :? Vi bor i loftliknande lägenheter och arbetar i öppna utrymme kontor. Ändå behöver vi ibland väldigt mycket njuta av bekvämligheten av viss integritet. Vi måste fortfarande ringa telefonsamtal som andra inte ska höra om. Men vi kanske också behöver fokusera på vårt arbete och måste hitta en plats där vi kan hämta med vår anteckningsbok i några minuter våra timmar. Det här är väldigt mycket en ny typ av produkt som tar itu med dagens problem och behov.? Detta är en akustisk kokong av tyg för att absorbera omgivande buller så mycket som möjligt (det är gjord av återvunnet tyg). Sedan är det en väldigt uppenbar och lugnande produkt, eftersom den typiskt är mycket nära några vanliga förekommande produkter, såsom den offentliga telefonboxen som nu har försvunnit mycket från våra gator, eller den typiska små trästrandshut som tenderar att vara en liten värld av sig en gång öppnad och anpassad av dess ägare.