Industriell och ändå vintage interiördesign

Industriell och ändå vintage interiördesign
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Industriellt föremål och dekorationer verkar vara ganska populära idag. De ses inte längre som grova och uninviting, men som romantiska och slående. Här är ett exempel på en inredning som kombinerar dessa element med vintagemöbler och antikviteter, vilket är ett överraskande mysigt hem.

Observera storleken på rummen på detta hus. Det är naturligt för ägarna att vilja ha något slående och att tänka på industriella detaljer. Högt tak och storhet i rummen underlättar också detta val. Dessutom har alla väggar och tak målats vit, en neutral ton som skapar intryck av större utrymmen, mestadels används i små lägenheter eller hus. Golven är också vita, med några undantag i sovrummet där det finns en mjukgrön ton och på korridoren där det finns en kombination av olika färgade plattor. Ändå stämde färgerna mjuka och pasteller i hela huset.

MoreINSPIRATION
  • Kontrast 1930-talets villa med industriell och vintage inredning
  • Industrial Décor: Vad det är och hur det görs inom industriell inredning
  • Industrial Danish Home Interior Design

När det gäller möblerna finns det flera metallbitar, flera andra återvunna och handgjorda föremål och massor av vintagemöbler. De har blivit snyggt kompletterade av antika detaljer och industriella element. Det är ett hus med personlighet och med ett mycket framstående utseende. Det är inte det typiska traditionella huset, varken en modern. Det verkar vara en kombination mellan flera stilar, bland vilka vintage och industriella är de mest synliga. {Found on Living Agency}