Hur man infekterar havet i din sommarinredning

Hur man infekterar havet i din sommarinredning
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du bor vid havet hoppas jag att du räknar dig extremt lycklig. För de av oss som bara dagdrömmer om oceansidigt semester måste vi få våra havsaltfixar på andra sätt. Så, låt oss prata om att dekorera. Ja, du kan lägga till badbitar och bitar till din heminredning i sommar, även om du bor mitt i bergen. Det är inte en dekorationsbrott. Det finns flera sätt att lägga till tips om havsluft till din inredning som gör att ditt utrymme känns som en semester på havet varje dag. Ta en titt på dessa 12 sätt att införa ditt hem med havet.

När du tänker på havet kommer tankar omedelbart att komma ihåg. Du har förmodligen några av en tidigare semester iväg i en låda någonstans. Det är dags att dra ut och använda dem i dina terrarier för det ultimata oceansidans utseende. (via Sand och Sisal)

Rope är så mångsidigt och sparsamt tillverkade medium. Använd dina DIY färdigheter för att göra ett par repspackade ottomaner för dina levande utrymmen i sommar. De kan vara användbara i ditt vardagsrum, i ditt sovrum och även på din uteplats. (via Style Me Pretty)

Ditt badrum kanske redan har ett temapark, så du kan överväga att det är klart. Eller så kan du byta ut din fishy shower curtain med något lite mer inspirerad av havet, som fartyg eller valar. (via Urban Outfitters)

De utskrifter du hänger på väggen säger mycket om din stil. När du ska ha en känsla vid havet i ditt hem, lägg till några utskrifter av stränder och vågor. De kan vara bilder du tog själv eller utskrifter du köpte. (via Centsational Girl)

Medan vi är föremål för väggkonst draperar vi ett stort nät i en tom vägg i sommar. Med eller utan skalen känns din plats omedelbart som en havsbungalow. (via comfy bostad)

MoreINSPIRATION
  • Sommarinspirerad inredning: Fräsch ditt hem till sommaren med rätt accentstycken
  • DIY Sommar Beachy Servettringar av BBB Craft Sisters
  • En uppfriskande sommarinredning

Ibland är det trevligt att ha köksartiklar att visa under olika årstider. Dessa valmåttkoppar är så enkla och perfekta att hålla i ditt kök året runt. (via Modcloth)

Starta din beachy dekor precis vid dörren med en DIY rep matta. Att komma hem varje natt kommer att göra dig ont för en promenad på stranden medan solen går ner förbi vågorna. (via Martha Stewart)

Du kanske inte inser det, men att dra ut dina grova träskivor och naturfiberskorgar att visa kan bidra till att lägga havet till din inredning på ett mycket enkelt och praktiskt sätt. Det kommer att få dig att tänka på gamla roddbåtar och vinkande vass. (via Vibeke Design)

Att göra ett havs värdigt matsalsbord mittpunkt kan vara en svår uppgift. Men med några skal och någon sand blev det plötsligt lätt. Oavsett om du gör ljus i dina skal eller inte, blir det nästan som att ha en strandig zenträdgård mitt i ditt bord. (via hantverk)

Blues och ränder och mer blues och fler ränder. Blå randigt ser ut som om det tillhör en havs sjöman. Så byt upp ditt sängkläder och ditt kuddar täcker för att stolt visa de blå linjerna. (via comfy bostad)

Glöm inte din veranda! Ett hemlagat skal mobil som kommer att tinkle hela sommaren kommer att vara ett fint komplement till din veranda. Och du kan låtsas att vinden som blåser dessa skal är salt och vild. (via Home Sweet Homemade)

Om du lägger till något beachy till ditt hem i sommar, gör det en hängmatta. Alla strandhem vet hur man får dig att stanna och slappna av, så att lägga till en hängmatta i ditt vardagsrum kommer att bjuda dig att göra just det, oavsett hur många miles från havet du är. (via fullständigt kust)