Snyggdörrsystem för att spara värdefullt utrymme i ditt hem

Snyggdörrsystem för att spara värdefullt utrymme i ditt hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

I de flesta hem är rymden den högsta råvaran och vilket bättre sätt att få utrymme än att ta bort dina dörrar? När du tar bort dörrarna kan det tyckas drastiskt, i stället för att helt ta bort dina dörrar, vad sägs om att ta bort dörrgången som tar plats för att öppna och stänga dina dörrar? Johnson Hardware har uppfunnit hemdörrhårdvara som fungerar som en laddningsdörr för att glida över din öppning, istället för att använda en sväng- och gångjärnssats. Ta en titt på hur väggmonterad maskinvara kan spara utrymme i ditt hem och ge dig ett rum som är mer funktionellt och rymligt.

  • Hur hårdvaran fungerar: För att inte förväxlas med fackdörrar, som släpper in i en vägg, har serien 200 väggmonteringen och 2610F-hårdvaran spår-och-rullningssystem som fäster direkt på väggen, vilket resulterar i snabba installationer och enkel användning. Det här är en idealisk lösning för väggar som är gjorda av tegel eller betongblock för träramar som innehåller rör eller ledningar som skulle göra det svårt och dyrt att installera traditionella fickeldörrar eller att Do It Yourselfer vill göra en stor förändring med minimal ansträngning.
  • Hur hårdvaran sparar värdefullt utrymme: Till skillnad från en standard gångjärnsdörr som kräver 10 till 14 kvadratmeter golvutrymme för att svänga öppnas en dörr monterad med serien 200WM eller 2610F hårdvara upp lite mer utrymme än tjockleken på dörren. Och eftersom dörren glider öppen kan ett bord, stol, skrivbord eller andra möbelstycken placeras bredvid dörröppningen utan att störa dörren.

Lätt att följa anvisningar för DIY'ers: Många människor är avstängda genom att hänga dörrar på grund av en professionell installatörsbehov eller komplicerade anvisningar. Johnston Hardware har gjort sin hårdvara lätt nog för att göra det självklart, i följande riktningar:

  1. Säkra spårfästen till små träklossar och skruva till väggpinnar ovanför dörröppningen.
  2. Fäst spår på fästen ovanför dörröppningen. Skjut bollhängaren på spåret.
  3. Fäst dörrplattor med utdragbara vridstift på hängare på spår.
  4. Njut av din nyfunna 14 kvadratmeter fri golvyta.

  • Föreställ dig möjligheterna: Oavsett om dina barn växer ut ur sina nuvarande rum eller om du behöver mer utrymme att flytta runt i vardagsrummet eller matsalen, kan du lägga till mer golvutrymme så att du kan lägga mer möbler, ha fler designmöjligheter eller bara ha mer plats för din familj att flytta runt. Om du har försökt söka nya sätt att lägga till mer funktionalitet i ditt rum kan dessa dörrhårdvarulösningar vara svaret.

Johnston Hardware har kommit med kreativa lösningar för ditt hem interiör. Det tar bara en stund att tänka på hur många platser det kan vara till nytta i ditt hem. Badrum, kök, hallar, garderober, förråd / tvättstugor, garageportar, lekrum och hemmakontor är alla områden som kan vara till nytta. Med fantasi kommer du att komma upp med många fler. Den lätta driften av väggmonterade dörrar gör dem också lämpliga för bostäder där personer med funktionshinder befinner sig eller kompletterar universell design. Gå igenom ditt hem och se var de här kreativa dörrhårdvarulösningarna kan användas. Det kommer inte vara svårt att tänka på vad du ska göra med det extra utrymmet!