21 Snygga sätt att dölja ruden och ögonen i ditt hem

21 Snygga sätt att dölja ruden och ögonen i ditt hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vill du inte visa dina kablar, växlar eller ditt husdjurs skålar där alla kan se dem? Dölja sedan bort. Traditionella förvaringsutrymmen innebär vanligtvis att du har en ganska opraktisk inredning så vi föreslår några olika idéer du kanske vill. Var kreativ och göm alla dessa saker och mer i tydlig syn.

Dölj och ordna snören och kablarna.

Varför dölja dina kablar och sladdar när du kan göra dem till väggkonst? I stället för att försöka få dem att försvinna, visa dem på dina väggar. Var kreativ och du hittar ett sätt att perfekt integrera dem i inredningen.

Som ni alla vet är kabellagring ett problem som vi alla kämpar med. Men det finns många lösningar för det. Ta till exempel en kartonglåda, skär ut två kanaler på sidorna och göm kablarna inuti. Det är bättre än att de alla har trasslat upp under skrivbordet. {Found on simplettediy}.

Du kan använda tomma toalettpappersrullar för att organisera och lagra sladdar. För att göra dem mer tilltalande kan du dekorera dem med washi-tejp.

Här är ett annat sätt som en låda kan hjälpa dig att dölja kablarna. Kasta ut hål i längdriktningen på ena sidan av lådan och du kommer att kunna låta sladdarna gå igenom dem och förbli organiserade.

Du kan också dölja dem i en låda. Det är en bra idé för utrymmen som hemkontoret eller vardagsrummet där du vill hålla ett rent och organiserat utseende.

Om du hellre inte skulle dölja kablarna i lådor eller lådor finns det ett sätt på vilket du kan få dem att se mindre ful ut. Förvandla dem till kraftledningar för miniatyrtorn. {Found on site}.

Golv med lådor och dold förvaring.

När alla lådor och dörrar är stängda i detta rum verkar utrymmet nästan tomt. Men bakom denna snygga inredning döljer du en rad hemliga förvaringsutrymmen, de flesta är dolda inuti denna upphöjda plattform.

Trådlös router förklädnad.

Om du inte gillar hur din router ser ut, vill du inte att den ser otestetisk ut i hörnet på ditt vardagsrum eller på ditt hemkontor. Så göm det i en låda. Det är en mycket enkel lösning. {Found on sweetsanitydesigns}.

Du kan också göra en bokomslag förklädnad för routern. Ta en gammal bok eller en bok med ett lock som du verkligen gillar och klippa ut sidorna inuti den. Använd sedan omslaget för att dölja routern.

Dölj skrivaren i en låda.

En skrivare tar upp mycket utrymme om du lägger det på skrivbordet och det är inte exakt väldigt snyggt att vara värd att visa. Så göm det i en av lådorna från ditt skrivbord. {Found on pbjstories}.

Dold garageportöppnare.

MoreINSPIRATION
  • Topp 10 geniala sätt att dölja din kattens litterbox
  • 4 sätt att dölja ojämna linor
  • Varför dölja dina kablar och sladdar när du kan vända dem till vacker väggkonst ...

Garagedörröppnaren är inte ett element som någon är stolt över att visa på väggen. Ett inramat foto eller något liknande skulle se mycket bättre ut. Men du kan vara smart och dölja omkopplaren bakom en ram. {Found on myuncommonsliceofsuburbia}.

Förklara en fula väggventilation.

Ventilen är en av de saker som du gärna tar bort från ditt hem men kan inte. En kompromiss skulle vara att få det att se mindre uppenbart och förklara det på något sätt. Detta är faktiskt en bra idé. {Found on eclecticallyvintage}.

Dölj termostaten.

Ett sätt att dölja eller dölja saker som termostaten eller uttagen är att inkludera dem i en mosaik av inramade bilder eller konstverk som visas på väggen. {Found on jonesdesigncompany}.

En annan lösning är att placera en målning över termostaten. Du vet att det är där men alla andra kommer bara att se målningen. {Found on blissbloomblog}.

För att göra detta system användarvänligt så att du enkelt kan nå termostaten när det behövs, måste du hitta ett lämpligt sätt att hänga målningen på väggen. Detta system verkar perfekt. {Found on site}.

Gör ett AC-skydd.

Vill du inte att AC förstör din vackra inredning? Dölja sedan med ett lock. Gör en ram med trä och, för att också göra den funktionell, måla den med tavlan färg. Då kan du använda den som en meddelandekort. {Found on decorhacks}.

Dold förvaring under trappan.

Om ditt hem saknar lagringsutrymme men har en trappa har vi en underbar idé: du kan vända trappan till förvaringsutrymmen. Var och en kan vara en utdragslåda.

Oavsett om du har en trappa eller bara ett steg eller två för att hjälpa dig att ansluta nivåerna i ditt hem, kan du använda denna möjlighet att lägga till lite lagringsutrymme för saker som personliga saker, böcker och alla andra saker.

Dra ut hundmatskålar.

Du älskar ditt husdjur, men vill inte att mat och vattenskålar är i vägen? Dölj dem i en låda. Du sparar utrymme och du kan till och med träna hunden för att öppna och stänga den.

Dölj kullkassen.

En av nackdelarna med att ha en inomhuskatt är att du måste hitta en plats för skräpboxen. Om du inte vill att det ska förstöra din inredning, kan du gömma den i en kompakt enhet som den här. {Found on site}.

Osynliga bokhylla.

Bokhyllorna är inte exakt ett ögonblick men det skulle säkert vara intressant om din bok skulle vilja att de flyter i mitten av luften. Projektet är egentligen enkelt. {Found on instructables}.

Inbyggda avfallshyllor.

I köket finns det många saker som skulle se bättre ut om de var dolda. Till exempel papperskorgen eller kompostbunken. Du kan gömma dem i vanlig syn med inbyggda lådor som dessa.