Innovativa världskartmattor av Area Pavimenti

Innovativa världskartmattor av Area Pavimenti
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är alltid intressant hur vissa människor lyckas komma med idéer som verkar så enkla och ändå så kloka att de praktiskt taget återuppfinner hela konceptet de hänvisar till. Område Pavimenti har till exempel skapat en rad ordkartor. De är i grunden enkla mattor som vi alla använder i våra hem men de har kartor tryckta på dem. Det är en mycket genial idé som förvandlar en enkel matta till en originalbit för hemmet.

Med dessa världskartmattor kan du inte bara snyggt dekorera ditt hem, men du kan faktiskt lära dig nya saker bara genom att bara titta på dem. Det är ett mycket effektivt sätt att öka din geografiska kunskap. Det här är naturligtvis inte den främsta anledningen till att mattorna skapades för. De var utformade som ett uttalande för hemmet, en kontaktpunkt för din inredning. Ändå kan vi inte förbise den pedagogiska faktorn som är kopplad till dessa ursprungliga skapelser.

När du tänker på det, skulle dessa mattor vara ganska användbara i tonårens rum eller i barnens rum. Det skulle också vara mycket intressanta tillägg till vardagsrum, matsal, sovrum, kontor eller något annat utrymme. Vissa klassrum kan också dra nytta av dem. De är extremt mångsidiga bitar och kan användas var som helst, oavsett rummets stil, form eller funktion. Mattorna är gjorda av slitstark nylon och de har nonskid bakstycke och kan tvättas i maskin.