Slående Hem Remodel Med Fängslande Visningar i San Diego, USA

Slående Hem Remodel Med Fängslande Visningar i San Diego, USA
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jackson Design och Remodeling skickade oss bilder och information om ett av deras senaste projekt. Detta hemland hem i San Diego, USA med fängslande utsikt över La Jolla Country Club och havet är drömhemmet för ett par som ville ha ett utrymme att bli gammal i tillsammans och att njuta fullt ut av sitt barn som före barnen och familjens älskade räddningstjänst Labradors. Paret lockades till deras väsentliga karaktär, som byggdes 1957. De ville behålla sin essens samtidigt som de gjorde en signifikant uppgradering i visuell överklagning och funktionalitet.

En ny tredje nivå tillkom för att rymma ett expansivt sovrum och badrumsvit och ett stort kontor, som alla nu utnyttjar spektakulär utsikt. Varje nivå av 4 sovrum, 5 badrum hemmet ombyggdes, tillsammans med hemmet exteriör. Utanför och inuti var tillvägagångssättet för denna design den tankeväckande integrationen av traditionella och samtida teman. Hustrun föredrar mer klassisk estetik medan makan lutar mot det moderna. Den nya hemdesignen förenar parets divergerande smak med noggrann uppmärksamhet på detaljer.

Den traditionella aspekten av designen återfinns i det exceptionellt lyxiga, klassiska materialet och i den subtila kommunikationen av soliditet och historia som uppnåtts av de sammanhängande färgerna, strukturerna och materialen som används från rum till rum och nivå till nivå. En fräsch, modern känsla framgår av hela hemmet i designens förhållningssätt till öppet utrymme och rikligt ljus. Klienterna kan nu njuta av sitt livliga och varaktiga överklagande i många år framöver.