Hur du kan uppdatera ditt badrum för att ge det en spökliknande känsla

Hur du kan uppdatera ditt badrum för att ge det en spökliknande känsla
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Tänk dig att bli inslagna i en super avkopplande och lugn atmosfär så fort du går in på ditt badrum. Hur underbart skulle det vara? Det skulle säkert vara en stor förbättring och inte en stor investering. Du kan få det spa-liknande leta efter ditt badrum utan att nödvändigtvis göra stora förändringar. Tricket är att veta vad du ska ändra och vad ska du byta ut med.

Välj matta stengolv för att framkalla en lugn och varm inredning, och om du föredrar lite kontrast, komplettera stenen med metalliska plattor på väggarna eller andra kontrastiga ytor.

Trä är också ett bra val när det gäller material. Dess naturliga korn och konsistens gör att badrummet ser lite rustikt ut, men du kan behålla sin moderna överklagning genom andra element.

En asiatisk inspirerad badrumsinredning kan ha ett organiskt och naturligt utseende med en enkel och ren färgpalett och ett övergripande minimalistiskt utseende. Det kommer att inducera en mycket lugn och avkopplande atmosfär.

Bjud in ljus i ditt badrum. Förstora windows eller, ännu bättre, välja en glasvägg. Och förbise inte accentbelysning heller.

MoreINSPIRATION
  • Tid att ge din badrumsvägg en modern uppdatering med York-kakel-samlingen
  • Hur du kan använda gult för att ge ditt sovrum en skön vibe
  • Ge ditt vita badrum en ny spin

Placera badkaret framför fönstret så att du kan beundra utsikten. En nedsänkt badkar ger dig den integritet du behöver och låter en glasvägg se underbart ut i rummet.

Använd en mängd olika texturer för att skapa en harmonisk atmosfär i badrummet. Du kan ha texturerat trä eller bambu golv, kaklade väggar, en breezy gardin gömmer badkaret och många andra väl omtänksama detaljer.

Lägg ett lager av flodstenar eller släta, gråstenar under vanities och badrumsmöbler i allmänhet. Håll även inredningen enkel och naturlig.

Använd rena, enkla linjer för att skapa en lycksalig atmosfär. Lägg till subtil accentbelysning och håll möblerna till ett minimum. En enda hylla kan räcka för badkarområdet.

Lägg dina lotion och handdukar i en korg eller korg i karmen. Det är en enkel detalj men det har en stor inverkan på den övergripande designen.