Inspirerande privat bostad som erbjuder skugga under israelsk sol

Inspirerande privat bostad som erbjuder skugga under israelsk sol
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Denna inspirerande privata bostad i Ramat HaSharon, Israel, skapar en perfekt bakgrund för ett liv fyllt av lycka och avkoppling. Under den hårda israeliska solen föreställde kreativa sinnen i Tel Aviv-baserade studion Pitsou Kedem Architects en modern oas. Samarbeta med arkitekten Jonathan Munjak, infiltrerade arkitekturstudiet detta tidigare lediga parti med livet. Fotograferad av Elad Sarig presenterar hemmet sig som en högmodern bostad som är öppen för utomhus genom stora fönster, glasdörrar och glasskivor.

En rymlig däck ger en inbjudan att koppla av utomhus antingen lounging vid poolen, ta en simtur eller bara lyckligt tänka på hur mycket denna bakgård ser ut som en du skulle hitta i en lyxresort. Den inspirerande privata bostaden framkallar tankar om frihet och avkoppling. Ett öppet bostadsutrymme inkluderar formella och informella matsalar och vardagsrum samlade mellan stora fönster.

Översvämmade med naturligt ljus var de lätta sociala utrymmena prickade med färg precis nog för att skapa ett elegant övergripande utseende. Mörka kolumner punkterar utrymmet, medan ett rent vitt hyllsystem definierar vardagsrummet. Denna färg- och färgfärg ger interiören en fascinerande design, enkel men extremt sofistikerad.