Integrerade hus i Toronto, Kanada

Integrerade hus i Toronto, Kanada
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

De flesta av mina önskningar börjar med: "Om jag hade mer pengar ...". Och här är ett exempel på vad du kan göra om du har tillräckligt med pengar för att anställa de bästa människorna att göra exakt vad du vill. Detta fantastiska hus byggdes någonstans nära Toronto, Kanada och ägaren är en mycket känd matte professor som brukade vara en violinist, så han älskar fortfarande mycket musik. Hans namn är Dr James Steward och för några år sedan ville han börja bygga sitt drömhus där han kunde leva i friska luften från staden, men också ge konserter när han ville.

Han hyrde ett par mycket bra arkitekter för detta, även om de inte var så kända på den tiden och han litade på dem fullständigt med arbetet. Den enda begäran var att huset skulle ha många kurvor och mycket bra akustik. Tja, det gör det. Och det har mer än bara det. Till exempel har den en spektakulär trappa där du kan se underbart glasarbete som är blåst och blått och också massor av speglar som slutför den fantastiska bilden.

MoreINSPIRATION
  • City View Residence House ligger i Austin Texas
  • Seattle Gallery House av Olson Sundberg Kundig Allen Architects
  • Sofistikerade Maddock House i Calgary, Kanada

Brigitte Shim och Howard Sutcliffe är de två artisterna som lyckades slutföra detta verkliga konstverk. Jo, det är sant att de hade frihet att spendera vad som var nödvändigt och de spenderade ungefär 24 miljoner dollar till det här huset, men specialister säger att det är värt priset. Det är inte bara ett unikt ho, e med gott om plats för varje fritidsaktivitet, men det ger dig också möjligheten att ha konserter i mitten av ingenstans, bort från staden och röka.