Intressant DIY Spool Sidobord

Intressant DIY Spool Sidobord
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Kabelspolar verkar inte vara mycket användbara för något annat än det syfte de var avsedda för. Men framträdanden beskriver inte alltid verkligheten noggrant. De små kabelspolen är till exempel söta. De stora är också roliga. De är också ganska mångsidiga och kan återställas på många geniala sätt.

Låt oss säga att du har en massa trådspolar som du inte riktigt planerar att använda någon gång snart men inte vill helt enkelt kasta bort det enkelt. Vi hittade ett bra sätt för dig att använda dem: skapa ett eget bord. Om de är alla samma höjd skulle det vara super enkelt. Du ordnar bara dem alla på bordet och lägger ett glas över dem. Men du kan också skapa en slags lagringshylla under glasplattan. Detta kan vara ditt hantverkstabell.

MoreINSPIRATION
  • Träkabelspolebord: DIY-projekt och idéer
  • 4 bra sätt att ge din eldstad en makeover med hjälp av plattor
  • DIY Cable Knit Sweater Planter Cover

Men vad med de större kabelspolarna? En av dessa kan lätt omvandlas till ett sidobord. Du kan i grund och botten bara använda den som den är. Kanske lägg till några hjul för att göra bordet mobilt och några delare för att skapa bokhyllor. Du kan använda detta som ett bibliotekstabell för ditt läshörna.

Ett annat bra sätt att återanvända en gammal kabelspole är att göra den till en pall eller ottoman. Allt börjar med ett nytt skikt av träfläck för att uppdatera den slitna looken. Då mäter du och skar lite skum för att placera på toppen och du täcker allt med tyg. Häft tyget på undersidan av sätet. Det ser ut som en vacker och på ett sätt liknar det en svamp. {hittade på mabeyshemadeit}

En annan omvandling från kabelspolen till bekväm ottoman finns på diypassion. Denna ottoman var täckt av päls (en gammal päls användes för detta). Efter att pälsen var staplad till ottomanen, tillsattes benen. Resultatet var en chic bit med vintage charm.

Det enklaste sättet att återanvända en kabelspole förblir emellertid omformningen till ett sidobord. På designsponge kan du ta reda på hur du använder den här idén när du skapar ett uteplatsbord. Spolen kan färgas för ett friskt utseende och sedan dekoreras med lite rep. Detta kommer att erbjuda det en avslappnad look, lite rustik och perfekt för ett utomhusutrymme.