Intressant lägenhet i Stockholm kombinerar ett flertal stilar

Intressant lägenhet i Stockholm kombinerar ett flertal stilar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det var en tid då allt var tvungen att matcha och allt hade att dela samma stil och egenskaper. Detta gällde allt från kläder till möbler och inredning. Nuförtiden är sakerna annorlunda. Matchande föremål ses inte längre som ett tecken på elegans, utan snarare som en brist på inspiration. När någon väljer att helt enkelt matcha allt betyder det att personen är antingen för trött eller inte alls alls alls.

Interiördesign har förändrats och kombinationen av stilar är nu tillrådligt. Ta till exempel denna vackra lägenhet i Stockholm. Det finns inte ett enda rum där man kan säga att det finns en överväldigande stil utan intrång från andra områden.

MoreINSPIRATION
  • 15 Intressanta soffbord för alla smaker och stilar
  • Skandinaviska och lyxiga stilar Lägenhet Inredning
  • Kontrastigt hus i Austin, Texas kombinerar antika möbler och modern teknik

Här raka linjer blandas med romantiska kurvor och böljande silhuetter, minimalistiska objekt kompletteras med de otroligt utsmyckade barockdekorationerna och vintage och moderna är inte längre separerade adjektiv. Resultatet i detta fall är inte en kaotisk blandning av element och olika stilar som inte har något gemensamt, men ett hem med personlighet och unika egenskaper.

Naturligtvis kan inte alla uppnå ett så otroligt resultat. Det bästa valet är att fråga en specialist för hjälp, för om du gör det själv kan du sluta med en stor hög med saker som inte matchar och saknar något gemensamt. Ta den här plattan som inspiration. {Found on Skeppshomen}