15 Fräscha inredningstendenser för att uppdatera ditt hem

15 Fräscha inredningstendenser för att uppdatera ditt hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det finns inget snabbare sätt att fräscha in ditt hems inredning än genom att anta några av de senaste inredningsutvecklingarna. Medan vissa har tagit sig till framkant under det senaste året eller så, är andra mycket nya för 2018. Att integrera nya inredningsutvecklingar betyder inte att du måste ändra allt i ditt utrymme. Vanligtvis kan några tillägg och byten förvandla ett rum till nytt, mer au courant se. Här är 15 av de bästa designer-identifierade trenderna för dig att försöka.

Ett bra fall av Blues

Blå är en ganska klassisk färg för hemmet, men de mer inkyta och indigo nyanserna tar det centrala steget i den nuvarande trenden. Nyanser som har råd av grå och är dämpade och oroliga är en bra passform med dagens mer avslappnade utrymmen. Många av de senaste nyanserna fungerar också som en neutral och införlivas enkelt i befintliga inredningsplaner. The credenza från Classic Home är en något ljusare nyans, men den distresserade finishen tonar ner det övergripande utseendet på det blå. Och även om det gör färg på ett rum fullt av beige möbler, är det inte så ljust att betraktas som en riktig pop färg.

Bakgrund som Wows

Mycket maligned under det senaste decenniet eller mer, har tapet ändrat sitt utseende. Det är nu mer konst än eyesore och kan användas för att lägga till konsistens och mönster på väggar på många olika sätt. Dessutom har digital utskrift gjort bakgrundsbilder, som den här från Calico Wallpaper, en möjlighet till lägre pris än tidigare. Retro mönster som har extra stora motiv och djärva färger, abstrakta färgmönster och mycket fashionabla humöriga floraler är bara några av de erbjudanden som finns tillgängliga. Detta är en inredningsutveckling som är lätt att införliva, speciellt för en vägg för att uppmärksamma ett visst område i ditt utrymme.

Ice Creamy Colors

Mer än bara pasteller, är isfärgerna som utgör den senaste inredningsutvecklingen lite djupare och mer mättade än de typiska delikata nyanserna. Denna satin-släta hartsmöbler från Fracture Studio är ett utmärkt exempel. Färgen är nästan som en stor skål med lime sherbet och du har svårt att kategorisera det som pastell. De är förstärkta, djärva nyanser för att förnya ett rum. Om en full uppsättning är för mycket, försök med bara en bit eller två för att få färgglad friskhet till ett utrymme.

Flora & Fauna Tryck

Mörka och humöriga floraler - allt modet i mode - tränar nu också i heminredning. Kanske är inte alla mörka, men möbler, tillbehör och textilier har blommor, grönska, djurliv och fjärilar. Även om vi också har hört att chintz återkommer, vill du undvika att skapa ett rum som ser ut som något mormor skulle ha haft. Prova en stoppad accentbit i ett dramatiskt blommigt, som denna fåtölj från Moissonier, eller lev upp ett neutralt utrymme med diaphanous gardiner som har fjärilar. Eller använd mindre accenter bitar eller porslin att lägga till levande element till ett rum.

En Touch of the Tropics

Element av global design har gjort sig in i våra hem genom årens lopp och denna speciella inredningsutveckling är ett annat sätt att inkludera en touch av troperna. Du behöver inte konvertera ditt vardagsrum till ett kustområde eller ett fullt Jungalow-utseende. Att bara lägga till några tropiska detaljer kan göra stor skillnad. Denna Ceramica Francesco de Maio kakel är ett utmärkt exempel på hur du ger denna känsla till ett badrum. De gröna palmerna som bakgrunden kan spelas upp eller ner med resten av inredningen. Det är också ett underbart sätt att ha grönska utan att ha levande växter.

Gå grön med krukväxter

Många mer intressanta än det allestädes närvarande ficusträdet, varierar dagens populära krukväxter från örter som du kan använda i köket till blommande växter och andra grönskande grönsaker. Inte bara lägger de livet till ett rum, de kan också förbättra luftkvaliteten - och ditt humör. Även om du inte har en grön tumme kan du innehålla minst några krukväxter i din inredning, som i köket. Örter är dekorativa och användbar. Det här är en av de bästa inredningstrenderna, eftersom den ger en inblick i utomhus ute.

Välj om Ombre

Ombre kan vara "ute" för frisyrer, men det är verkligen nu på väg för heminredning. Alla typer av ombre textilier för inredning finns tillsammans med mattor och tillbehör. Färgområden kan vara djärva eller dämpade, som denna mosaikplatta från Tile Bar. Wallcoverings kommer också i ombre mönster, som är en stor abstrakt motiv för en vägg. Ombre är ett bra sätt att lägga till en rad färger på ett diskret sätt.

Lägg till en touch av Smart Tech

De bästa nya apparaterna från nästan alla märken inkluderar de senaste tekniska innovationerna. Det betyder självklart inte att du måste ge upp en stil eller utseende som du verkligen gillar. Denna nya raseri från ILVE är ett utmärkt exempel, eftersom det har de klassiska knopparna som fans av varumärket älskar, men innehåller också digital teknik till vänster om knopppanelen. Inom intervallet ingår även de senaste innovationerna. Från LED-belysning till oändliga anpassningsbara alternativ är köket ett av de främsta områdena för att inkludera smart teknik.

MoreINSPIRATION
  • 10 Hemtrender för ditt hem 2011
  • Pantone 2013 trender i inredning och möbler färgpaletter
  • Industrial Danish Home Interior Design

Prova Modern Vintage Look

Med popularitet av återvinning och upcycling är det inte konstigt att den moderna vintageinteriörutvecklingen bara ökar i popularitet. Shopping för vintage - eller till och med reproduktioner av vintageartiklar - gör det enkelt för husägare att välja sina favoritstilar och införliva dem i dagens interiörer. Oavsett om du sluter minnesvärda bitar som påminner om deras barndomsår eller bara söker efter saker som har en historia, fans av modern årgång har många val på dagens marknad. Denna belysningsarmatur från HT & D är en reproduktion, liksom trycket på väggen bakom det.

Revidera geometriska mönster

Farväl chevrons och hej geometriska mönster av alla slag! Oavsett om de är mönstret på mattan, möblerna eller väggarna, är geometriska en av de heta inredningsutvecklingarna för 2018. Den här stigande trenden innebär att du kan flytta förbi de små tillbehören och integrera geometriska på gardinerna, väggbeklädnaderna eller större möbler. Detta vardagsrum innehåller flera geometriska delar. Ankaren är den stora mattan med avrundade interlocking rektanglar och ett mer avant garde mönster på pallarna.

Lägg till Golden Metallics

Från silver till rostguld har metalliska ytor varit populära inredningstrender de senaste åren och nu har pendeln gått tillbaka till guld. Denna rika metallfinish är mycket efterfrågad i lyxiga interiörer och är nu på väg in i inredning av alla slag. Designers skapar stora, uttalande bitar i glittrande guld, som dessa soffor från Boca do Lobo i Portugal. För dem som vill ha lite mindre metall, kommer glänsande tillbehör och accenter i guld fortfarande att påverka och fräscha upp ett rum.

Prova stora plattor

Mosaik och tunnelbana är vanliga val för kök och bad, men stora plattor är det färskt nya valet. Stora och ibland texturerade, stora plattor behöver inte massiva utrymmen för att passa. Måttliga utrymmen kan rymma stora plattor, vilket kan kräva mer skärning, men också mindre injekteringar. Den stora storleken möjliggör en design som verkar mer expansiv. Storskaliga plattor erbjuder också en mängd olika texturer, geometrier och mönster som är svårare - eller omöjliga - att uppnå med små plattor. En enfaldig, upplyst design från Anoma är ett exempel på de fantastiska mönster att välja mellan.

Blanda material och texturer

Tiderna när allt var matchande är långt borta - tack och lov - och de mer intressanta inredningsplanerna blandar material och finish. Från sovrummet till köket är blandningsmaterial en stor inredningstendens. Inte längre behöver alla knoppar och armaturer vara samma metallton. De mest eleganta köken mixar konstigt trä, sten och andra ytor på bänkskivorna och skåp för ett modernt och distinkt utseende. Detta kök av Aran är ett bra exempel på blandade ytor, eftersom det inkluderar tryckta skåp, två olika bänkskivor och en glasbas.

Inkorporera Mandalas

Ett annat globalt motiv som stiger som ett av årets interiörtrender är mandalaen. Det är en design som härrör från buddhismen och den runda dekorationen förekommer i alla typer av textilier, mattor och jämn inredning. Medan de kanske en gång hade ansetts vara ett "hippie" -motiv, finns mer sofistikerade stilar och användningsområden idag. Vissa designers har knutit mandalas som en av de största nya inredningsutvecklingarna i år. Det är en möjlighet, särskilt när man ska titta på detta rum från Bella Rustica, som har en mandala-design i såväl konstverket som på skåpet.

Gå Glamorös

Efter en lång period av neutrala och utilitariska inredningar gör glamour återkommande. Oavsett om den lyxiga änden av spektret eller på en mer budgetnivå är detta en av de interiörtrender som du kan anpassa till ditt eget utrymme. Små element av glamour som päls- eller guldbitar kan låna en luft av allure till ett utrymme. Sovrummet är det mest naturliga stället för glamour och förmodligen det enklaste att dekorera på detta sätt. Detta exempel från Christopher Guy är ett fantastiskt sovrum som skriker glamour. Om du tittar på, kommer stämningen från huvudet och pälskuddarna, som är de enda elementen av glamour.

Dessa är 15 av de stora interiörtrenderna 2018 och det finns åtminstone några som kan integreras i nästan alla hem. Det viktigaste är att välja de som passar din familjs livsstil och dina personliga preferenser. Vilka försöker du?