Inredningsdesigner Alexis Hadjopulos Glashus

Inredningsdesigner Alexis Hadjopulos Glashus
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Glas är ett material som visar elegans, modernitet och stil. Arkitekter och designers verkar uppskatta alla dessa egenskaper och använda den som huvudmaterial för att bygga hus också. Således tycktes moderna glashus vara föredragna av många människor, men ibland kan glasskärmen påverka ägarens integritet.

Alexis Hadjopulos är en möbelaffärsägare och inredningsdesigner som också är ägare till ett modernt glashus är ett av dessa människor som älskar glasets elegans och har inrett sitt eget hem på ett originellt sätt. Han försökte få en personlig prägel på varje utrymme i huset för att skapa bekväma och trevliga områden som skulle kunna erbjuda honom den atmosfär och levnadsvillkor som han alltid har drömt på.

Som ett modernt hus pålägger sig genom elegans och raffinerad stil, kan dess design se lite för officiell ut. Alexis Hadjopulos försökte ta med några speciella saker som kunde animera varje område av huset och representera honom på ett visst sätt. Sålunda är den silvergris som sitter i närheten av vita pianot, den stora vitstolen, "kundservice" bokstäverna i sovrummet eller graffiti tavlan väggen under trappan några exempel som kan hjälpa dig att skapa en uppfattning om ägarens personlighet och stilen av huset.

MoreINSPIRATION
  • Stål och glas för ett vackert tehus i Silicon Valley, Kalifornien
  • Tryckta glasplattor och tryckta duschdörrar av
  • Det färgglada huset för modedesignern Minnie Mortimers

Det finns också många DIY föremål som ingår i ägarens preferenser och smakar. Han hävdar att han är en person som älskar närvaro av praktiska, trevliga, personliga och användbara saker i ett hus och han uppmuntrar de andra att använda dem också i stället för de värdelösa saker som tar mycket utrymme från ett bostadsområde. {hittade på apartmentterapy}.