Intervju med Kristin Drohan som älskar klassisk traditionell stil

Intervju med Kristin Drohan som älskar klassisk traditionell stil
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Kristin Drohan, en av Amerikas mest mångsidiga inredare, erbjuder kompletta designtjänster, allt från rymdplanering och projektledning till köks- och badrenovering och urval av tyger och golv. Äg också en möblerad linje till elitkunder i hela landet.

Njut av hennes portfölj, samt de upplysande svaren och till slut, lämna gärna dina åsikter i kommentarfältet nedan.

Berätta om det ögonblick då du bestämde dig för att följa en karriär inom interiördesign.

Att bli involverad i en inredningskarriär var en lycklig olycka. Jag tillbringade över ett decennium i företagsvärlden som en köpcentral för köpcentra och sedan senare i försäljnings- och marknadsföringshantering. Efter att jag hade barn letade jag efter något annat. Jag fick möjlighet att starta en heminredning som ledde till att erbjuda möbler tillsammans med tillbehören. Med framgången med dessa linjer börjar kunderna fråga var de ska sätta dessa varor. Jag hade en företagsekonomi och hade inte en formell inredningsbakgrund som jag tyckte var nödvändig för att vara en trovärdig designresurs. Det var det som fick mig att studera inredning och till sist lägga till dessa tjänster till min verksamhet.

Har du andra alternativ i åtanke då?

Jag föredrar designval som är förankrade i historien, så jag tittar på museer som en obskild inspirationskälla.

Favorit sak om ditt jobb?

Jag älskar att förvandla rum till funktionella, vackra utrymmen.

Vad är ditt första designprojekt?

Min första betalande klient var ett stort hem i DC-förorterna. Det hade varit nybyggd och var ganska stor. De anställde mig för att göra första våningen som innehöll en studie, formellt boende, formell mat, pulverbad, allrum och solrum. Det var ett anständigt storlek första projekt.

Vad är ditt favoritrum att dekorera?

Jag älskar att göra underhållningsrum (barer, vinrum, media mm). Dessa utrymmen handlar om roligt och vad tycker du om att inte njuta av? Jag gillar också att göra sovrum.

MoreINSPIRATION
  • Kristin Drohan - En klassisk traditionell inredningsdesigner
  • En stilmodig intervju med Kathryn Chaplow
  • Exklusiv intervju med Martha Angus från San Francisco

Vad är din nuvarande färgfärg besatthet?

Jag har alltid använt Benjamin Moore Historic Colors och de är fortfarande några av mina favoriter men senast har jag blivit bekant med Sherwin Williams Zero VOC-färg. Jag gillar verkligen Camelback och Quietude. Camelback, som namnet antyder, är den perfekta kashmirfärgen i kashmir. Quietude, är ett grått havsglas. Det är en perfekt färg för kök, sovrum eller solrum.

Vad är trenden för badrum / sovrum / kök och vardagsrum i år?

Jag kunde bara skriva en stor artikel om köttrenderna ensam, men några av de förändringar som jag uppskattar mest är skåp som byggs i taket och specialbelysningen. Vi lämnar inte längre utrymme mellan skåpets överdel och taket för att fresta husägare att lägga fauxväxter där uppe. Jag älskar också de belysningsalternativ som omtänksamt införlivas i köksdesign. Snygga hängen, ljuskronor och under skåpbelysning förbättrar funktionen och belyser de intressanta bänkskivorna och de bakre stänkalternativen som finns tillgängliga idag. Dessa ljustrender fortsätter i badet. Lager av ljus, istället för ett ljus över spegeln är nu standarden. Med inbyggda ljus, ljuskronor, pendlar och belysning på spegelns sidor möjliggörs en mycket smidigare reflektion. Vem vill inte se bättre ut när de tittar på sig själva i spegeln?

Lyxiga stoppade sängar som erbjuder cocooning komfort blir standard i sovrum. Klädseln erbjuder oss ett mjukt ställe att luta på när du läser eller tittar på TV (jag vet att TV-tittande i sovrummet är kontrovers, men i undersökningen gjorde jag på min blogg över hälften av folket en TV där) och med alla underbara tyger val idag, sängen kan verkligen vara en spektakulär kontaktpunkt. Jag ser också mer återvunna trämöbler. Jag älskar denna rörelse. Det är ett bevis på att inredningsvärlden är mer ansvarsfull.

Vad spänner du i designvärlden just nu?

Återvändandet till att använda USA tillverkade varor är det som är spännande för mig i inredningsvärlden. Vi har lärt oss, särskilt med möbler, att kvaliteten på amerikanskt hantverk är överlägsen det som gjordes utanför vårt land. Det är också mer miljövänligt eftersom transport är en av de största bidragsgivarna till växthusgaser. Det finns några saker som har terroir, som Nya Zeeland ull eller indisk silke, men för de allra flesta saker som vi använder i vår verksamhet ligger det bästa här i vår egen bakgård.

Vad anser du vara den mest ikoniska designdelen av det senaste århundradet?

Jag vet inte om detta är den mest ikoniska, men en Ludwig Mies van der Rohe Barcelona-soffa är en av mina favoriter. Faktum är att Andrew Day Chaise från min möbelsamling löst inspirerades av Barcelona. Om du ger mer än ett sekel, skulle jag behöva säga en Klismos-stol. Den mest sålda delen i min linje är Kathryn Pall och det är en Klismos stil.

Vad tycker du är det enklaste sättet att uppdatera ett rum?

Det enklaste sättet att uppdatera ett rum är att byta armaturer. Ingenting ger ett rum snabbare än lamporna eller hårdvaran.Tänk glänsande mässing från 1990-talet. Jag flyttade precis till ett hus som byggdes 2002. Det första jag märkte var de föråldrade belysnings- och takfläktarna. Ja, även efter ett decennium kan armaturer vara daterade.

Något nytt och spännande som du vill dela med Homedit-läsarna?

Jag är väldigt exalterad att lansera en speciell butikslinje av Kristin Drohan Collection som kommer att vara tillgänglig på nätet om några månader. Jag har satt ihop ett program för konsumenterna, där de kommer att kunna välja soffor, sektioner, stolar, kuddar, konst, mattor och gardiner som alla samordnas med färgpalett. De kommer att kunna köpa amerikanska inredning som är miljövänliga för att skapa ett sofistikerat professionellt utseende för sina hem. {Pics av ​​Michael J Lee, Greg Premru och Bob Narod}.