In i skogen Mill Valley stugor

In i skogen Mill Valley stugor
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Mill Valley Cabins ligger i Mill Valley, Kalifornien, USA. De var ett projekt som utvecklats av Feldman Architecture. Projektet slutfördes i oktober 2010 och täcker ett område på 500 kvadratmeter för den övre studion och ytterligare 380 kvadratmeter för den nedre studion. Klienterna som begärde det här projektet förutsåg stugorna som en förlängning eller ett extra tillbehör till deras redan befintliga backsida.

Klienterna ville ha två separata nya utrymmen. En av dem var en konstnärs studio och yoga utrymme, den andra skulle fungera som en privat gäststuga. Arkitekterna konstruerade två separata volymer eller två små hytter som de kunde placera mellan befintliga träd. De valde också platserna för stugorna genom att beakta utsikten. Som ett resultat fångar de två stugorna olika åsikter. Den nedre studion var designad med ett grönt tak.

MoreINSPIRATION
  • New Zealand Residence med ett 267 kvm Foor Area
  • Gammal kvarn förvandlades till ett modernt hem i Skottland
  • Fantastiska norska stugor för att titta på norra lamporna från

Skälen till det var två. Först och främst skulle det gröna taket och trädgården planterade på den ge en vacker utsikt över den övre byggnaden som ser ner mot det området. Dessutom ville arkitekterna också göra studion blandas in i backen. Och det finns också en tredje fördel: kunderna har ett nytt utrymme som de kan utöva sin kärlek till trädgårdsskötsel på. Sammantaget var detta ett mycket framgångsrikt projekt. {Hittades på archdaily och bilder Joe Fletcher}.