Introducerande Firepit-bord - En eldig kombination av funktioner

Introducerande Firepit-bord - En eldig kombination av funktioner
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vad har ett bord och en eldstaden gemensamt? Ingenting egentligen, såvida de inte sätts ihop för att bilda ett enda element. Och vilken bra kombination resulterar då ... Du får njuta av en fantastisk utomhusgrill och förbered maten precis där framför dig medan du sitter vid bordet. Eller du får njuta av en romantisk middag med en tunn eldstad inbäddad i bordet.

Firepit bord är riktigt bra och det är ingen fråga om det. Oavsett om det är funktionalitet eller ser du i åtanke, där hybrider har allt täckt. Perfekt för utomhusunderhållningsutrymmen, faller dessa element i en egen klass. {Found on colorworksstudio}.

Och medan de alltid är roliga, är firepit-bord mest imponerande på natten när de tänder upp terrassen eller uteplatsen. Lägg till det några vackra vyer och du har ett perfekt recept på romantik. {Found on jgsdesigns}.

De minimalistiska är perfekta för moderna och moderna däck och bakgårdar. Koppla dem med bekväma stolar eller bänkar och de kan användas som vanligt soffbord men också som matbord. {Hittas på evokemodern}.

Men den faktiska firepiten har inte alltid en praktisk funktion. Ibland är det bara en accentfunktion för ett enkelt soffbord, ett element som är utformat för att göra det mer iögonfallande. {Found on sculptgardens}.

Andra gånger kommer elden till liv och tar det centrala steget. I dessa fall blir det mer än bara en möbel. Det fungerar också som dekoration och tillbehör. Denna speciella bit var skräddarsydd av brons och granit. {Found on suzmandesign}.

Det är svårt att säga var exakt skulle ett sådant bord se mest intressant ut. Vi är dock benägna till takterrasser helt enkelt för att de åsikter och friheten som definierar dessa utrymmen helt omvandlar hela atmosfären. {Found on pattersoncustomhomes}.

MoreINSPIRATION
  • Utomhus Uteplats Möbler från Fendi Casa
  • Fler funktioner i en kompakt design - konvertibla kaffebord
  • 5 vackra takterrasser

Ibland kan ett eldstegsbord användas för att ge ett utrymme en sofistikerad dragning. Andra gånger är det vanligt att göra ett välkomnande, varmt och mysigt område. Denna uteplats kan enkelt ingå i den andra kategorin. {Finns på cookefurniture}.

Utformningen av firepitborden varierar beroende på stil eller omgivningar. Till exempel har detta Medelhavsresidens ett stort rektangulärt eldstaden bord av sten och med naturliga ytor. {Found on stonemar}.

Å andra sidan har den här moderna trädgårdsluckan en helt annan eldstaden design. Även om den upprätthåller en naturlig charm, har den rena, skarpa linjer och former, alla egenskaper hos modern design.

Det finns många situationer och miljöer där ett eldstaden bord passar rätt in. Till exempel kan ett bergsflykt med ett däck ha en avkopplande utomhus sittgrupp och bordet kan vara huvudattraktionen.

Eller tänk dig en lyxig takterrass dekorerade med frodiga krukväxter, snygga och bekväma sittplatser och modernt och minimalistiskt eldstaden, vilket skulle förbättra skönheten i den fantastiska panoramautsikten. {Found on imidesignstudio}.

I vissa fall kan ett eldstaden vara ett underbart alternativ till en utomhus spis. Det kan faktiskt även vara mer förtrollande, helt enkelt för att det sitter i mitten av det sociala området för att alla ska kunna se och njuta av lika mycket. {Found on gelottehommas}.

Det finns mycket intressanta och vackra mönster att välja mellan. Till exempel, detta är ett rostfritt stål eldstaden bord med en enkel design och med en synlig industriell charm. Dess runda topp uppmuntrar interaktion. Finns på plats.

Ett annat härligt exempel är det här propanbrunnsborrbordet av robust aluminium och med en rostfritt stålbrännare. Den har en enkel och kompakt design och det är den typ av bord som skulle vara idealiskt för bekväma sittplatser utomhus. Finns för $ 1,439.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: