Inbjudande och avkopplande semester Wellness Villa

Inbjudande och avkopplande semester Wellness Villa
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När planen är att utforma och bygga ett fritidshus innebär det vanligtvis att det måste vara ett inbjudande utrymme med en bekväm, varm och avkopplande design och atmosfär. Fritidshus är vanligtvis tänkt som privata retreater där man kan åka till lugn och ro, där det inte finns någon stress och alla problem försvinner för några dagar. Om designarna skulle följa dessa begrepp skulle alla semesteråtergångar likna detta vackra hus.

Detta är Holiday Wellness Villa, en fastighet belägen i Nederländerna. Den designades av Centric Design Group. Hela tanken bakom projektet var att skapa ett utrymme som skulle ge sina invånare största möjliga komfort. Men förutom detta största bekymmer ville kunderna också att denna plats var en modern tillflyktsort. Därför valde arkitekten en enkel och modern design, med rena linjer, enkelhet och elegant elegans.

MoreINSPIRATION
  • Rocky Retreat Two - ett semestermål i Mykonos
  • Avkopplande Villa Jasmine i Ischia, Italien
  • Stunning Holiday Villa längs Chongwe River kan du komma nära lokala vilda djur

Villan har ett underbart läge. Omgivet av en frodig skog, erbjuder det spektakulära och mycket avkopplande utsikt. Synpunkterna var en viktig faktor för att bestämma konstruktionen och orienteringen av strukturen. Observera att de flesta rummen har panoramautsikt och stora fönster. Dessutom finns det en takterrass som drar nytta av den omgivande skönheten.

När det gäller inredningen kan vi bara det vara en perfekt kombination av slående och avkopplande. Allt är väldigt välbalanserat. Färgerna skapar stark kontrast men de är också vackert balanserade och skapar en harmonisk komposition. Trägolv som används i hela huset tillsammans med stenmurarna bidrar till en varm atmosfär. Den övergripande designen är mycket ren och elegant men inuti atmosfären är också avslappnad och avkopplande. Det finns också en mycket fin balans mellan genomskinlighet och inneslutning som kan ses både inomhus och på utsidan av villan.