Oregelbunden efter Matisse matta av Sonya Winner

Oregelbunden efter Matisse matta av Sonya Winner
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När man köper mattor väljer man vanligtvis mönster och färger som matchar möblerna eller enkla mönster som går med allt. De brukar välja neutrala färger. Vad de inte inser är att mattan är ett bra tillbehör som kan användas för att lägga till lite färg och roligt i rummet. Ett perfekt exempel i detta fall är "After Matisse" -mattan designad av Sonya Winner.

Eftermatisse-mattan har en oregelbunden form och en mycket intressant design. Det ser ut som en kollage av rutor av olika former och färger som är överlagrade och bildar nya färgkombinationer. Resultatet är en 3D-effekt och ett mycket vackert stänk av färg. De använda tonerna är väldigt levande. Designern integrerat alla regnbågens färger på ett sätt som gör att det ser slumpmässigt ut. Mattan är utmärkt för moderna hem men ett traditionellt hem kan också dra nytta av det. Det skulle vara ett mycket trevligt tillägg till ett minimalistiskt rum med neutrala färger. Det skulle vara en bra färg accent som skulle göra rummet komplett.

MoreINSPIRATION
  • Dekorera ditt hem med en regnbåge av färger
  • Färgalternativ för köket
  • En anpassad design gör det mesta av en oregelbunden lägenhetplan

Det trevliga med denna matta är att du kan hitta alla grundläggande färger där, så du behöver inte välja en viss ton för ditt hem. Du kan få dem alla väldigt snyggt kombinerade i den här oregelbundna formen.