Isabelle de Borchgrave House, dekorerade med en härlig blandning av kulturella föremål

Isabelle de Borchgrave House, dekorerade med en härlig blandning av kulturella föremål
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Du skulle förvänta dig att en konstnärs hem är en återspegling av deras arbete och i de flesta fall är det. På ett eller annat sätt lyckas de införliva denna passion för konst i designen och inredningen av deras hem. För den belgiska konstnären Isabelle de Borchgrave återspeglas detta i den vackra blandningen av färger och i alla snygga föremål som samlats från andra kulturer.

Det här förstås naturligtvis i eklektisk inredning. Men det finns så mycket mer att beundra om denna plats. Så fort du går in mesmeriseras du av alla färger och blandningen av texturer och influenser. På en närmare granskning kan vi se att färgpaletten inte är så bred. Några neutrala nyanser verkar vara dominerande inredningen och de omfattar främst beiges och browns. Men det finns också en annan färg som definitivt överträffar dessa nyanser: röd.

MoreINSPIRATION
  • Vackert inredda vindsurfrum för att inspirera dig
  • Litet men lugnt och vackert hus i Holland
  • Färsk Southport hem inrett av Lynn Morgan

Röd är definitivt den dominerande i denna inredning. Det är en färg som användes över hela hemmet utan undantag. Det finns naturligtvis också andra accentfärger, men ingen av dem är lika starka som den här är. Andra nyanser som blå, oker eller grön klarar sig att sticka ut och komplettera inredningen.

Vardagsrummet är ett vackert och färgstarkt utrymme med en dynamisk inredning. Eldstaden ger värme till rummet och de stora solstolarna gör atmosfären ännu mer inbjudande och bekväm än vad den redan var. När det gäller möblerna finns det flera återställda bitar här, såsom det lilla bordet och stolarna. Samma omsorg för stil och skönhet kan också ses i alla andra rum. {Found on micasarevista}.