Det handlar om den moderna uteplatsen

Det handlar om den moderna uteplatsen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Eleganta, moderna uteplatser är den perfekta platsen att tillbringa dina somrar utomhus denna säsong. Varje husägare bör överväga sin uteplats som ett extra rum, ett ställe att vila och koppla av med familj och vänner. Uteplatserna ser alltid bra ut med snygga tillbehör som slitstarka stolar, soffbord, mysiga lampor, bekväma kuddar och en rad andra saker som kompletterar ditt utseende. Vi vet att vissa uteplatser går högt med eldstäder och plattskärms-TV, medan andra förbli låga nycklar med bara några kuddar, dekorativa brickor och stolar. Oavsett din utseende, gör din uteplats till en plats för dig att njuta av hela sommaren. Nedan följer några bra exempel på moderna uteplatser som bara uppnår det.

Omgivet av vacker landskapsarkitektur, är denna fridfulla Seattle-uteplats perfekt för en lugn middag för två eller med dina bästa parvänner. Samla upp några flaskor vin och börja lite musik för att uppnå en perfekt atmosfär för en utsökt måltid. De omgivande glasfönstren tillåter inte bara ljus att filtrera in, men ger dig också möjlighet att njuta av landskapsplaneringen inifrån.

Denna uteplats är så utmärkt på grund av den mycket moderna uteplatsen och otroliga buskar. Perfekt manicured, den omgivande landskapsarkitekturen förbättrar bara detta mycket unika utseende.

Multi-level uteplatser som den här är verkligen en lyx. På den översta delen av denna uteplats har du ett glasomsläppt utrymme där gästerna kan titta ner på den lyxiga poolen. Därefter har du strategiskt placerade konversationsområden som skulle vara idealiska för en stor samling, som en födelsedagsbash eller avancerad välgörenhetshändelse. Naturligtvis leder de eleganta moderna uteplatserna till en anpassad pool och vattenfall, en oslagbar plats att tillbringa sommaren som lyssnar i lyx.

MoreINSPIRATION
  • Moderna Patio Möbler-BeHive av Extremis
  • Öppna upp ditt vardagsrum med fällbara ytterdörrar
  • Eye-Catching, Modern Outdoor Fireplaces Vänd uteplatsen i en drömfull reträtt

Naturligtvis kan jag inte få nog av uteplatser som inkluderar eldstäder i sin design. Denna speciella är så elegant och sofistikerad, vilket skapar intensiv värme och en bra atmosfär. Jag kan lätt föreställa ett par som sitter runt elden och njuter av en klass vin. Eller, om du har små, är en annan fördel med en utomhus spis att du kan samla även på vintern, inklusive rostning marshmallows (som är allas favorit vinter mellanmål!)

Ibland är det möblerna som gör ett utrymme riktigt modernt. Dessa bubbla-liknande lime gröna stolar är verkligen unika och ger en ganska kontrast till det skarpa, moderna hemmet bakom dem. De är också en bra påminnelse om att din uteplats ska och kan vara ett roligt utrymme för dig att koppla av och njuta av ditt hem.

Vi hoppas att du njöt av dessa 5 noggrant utvalda moderna uteplatser. Kom ihåg att det är alltid en bra idé att investera i att spruce upp din uteplats, eftersom det är en förlängning av ditt hem och kan lätt räknas som ett extra rum. Plus, de är bra för återförsäljningsvärde! Allt du behöver är bra belysning, hållbara möbler, roliga färger, ljusa tillbehör och personer du älskar att verkligen göra din uteplats en integrerad del av ditt hem. {Bildkällor: 1,2,3,4,5 & 6,7 och 8} .