Använda Jade & Jadiete In och runt huset

Använda Jade & Jadiete In och runt huset
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jade och jadeit kommer i en mängd vackra nyanser av pulserande och kylande grön. Men de är också underbara naturstenar som kan användas för att göra allt från golv till hemtrevliga tillbehör. Och idag visar vi på hur man använder riktig jade och jadeit, och inte bara tonen, i och runt ditt hem! Låt oss ta en titt!

1. På golvet.

Strålande och unik, detta jadegolv har stilen och framåtriktad energi att alltid vara på trend och djärv. Det ser bra ut i detta bostadsutrymme, men vi tror också en liten prick i en foajé eller studien skulle vara fantastisk också.

2. Underhållande behov.

Jadeite kommer in i många olika underhållande och matsal alternativ, ta den här tablescape till exempel. Det har så många underbara lilla accenter.

3. Kulturella detaljer.

Vi älskar världsmarknaden, asiatisk inspiration som äkta jadeprodukt rymmer. Ta en titt på den spegeln och lampans bas, det är en vacker, rik skugga av grön med en organisk känsla.

4. Hänger ner lågt.

Titta på denna vackra vintage jade lykta hängande från taket. Det ger rummet en åldrande ålder och massor av ny personlighet.

5. Ljusa upp badrummet.

MoreINSPIRATION
  • Jadefärger spridda runt huset: Idéer och inspiration
  • Roliga och underbara sätt att använda barcarts
  • Snygg och vacker lägenhet i Sverige

Ta en titt på detta underbara och skarpa badrum. Med en jadeitkar och diskbänk är det ganska imponerande design, tycker du inte?

6. Lägg till en diskbänk.

Tänker du byta ut dina handfat på badrummet? Varför inte gå med något av färg och subtilt med ett glas jade val?

7. Något kökstäckning.

Detta vita kök har ganska vackert sätt att visa en jadeitsamling av rätter och organisationsbehållare. Det är vintage men trendigt och modernt i mode-framåt stil.

8. En tekorg full.

Lägg inte dina jade- eller jadeitfat i skåpen, utan använd dem som accenter till din matsal te cart eller buffé. Det lägger till en så charmig, delikat beröring till vilket utrymme som helst.

9. Bara en tur.

Även de enklaste detaljerna kan göra skillnad. Byt ut några knoppar i ett intet ont anande område med de som är gjorda av jadeit för a pop i färg och frisk appell. {hittas på atthepicketfence}.

10. Kakel det hela.

Från backsplashes till badrumsplattor kan jadeit vara en så bra källa att åter dekorera. Det är en mjuk, lugnande nyans som andas lätt, nytt liv i någon nook eller cranny.