Smycken skärm gjord av gevingar

Smycken skärm gjord av gevingar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Alla har åtminstone ett halsband och en ring. Smycken är alltid vackra och det kan till och med göra ditt hem vackert också om du visar det rätt. Du kan antingen köpa en bildskärm av gör en själv. Om du väljer den sista delen, är det här ett exempel. Denna artikel är gjord av gevir och det är ett mer ovanligt sätt att visa dina smycken. Om du är nyfiken på hur man gör det, här är material och instruktioner för detta DIY-projekt.

Låt oss först se vad du behöver: ett par horn, lite färg, kanske lite glitter om du är typ och lite lim. Designen och allt relaterat till detta projekt är variabelt och anpassningsbart. Du kan använda den som inspiration eller du kan komma på något annat. Låt oss se hur du kan göra den här. Först måla alla antler tips med ditt val av akrylfärg. Applicera sedan limet i ändarna på spetsarna och lägg till glitter. Detta är en valfri funktion. Efter att du låt det torka i några minuter, fortsätt genom att spruta tipsen med Krylon Clear Coating. Detta förhindrar att glitteren faller av.

MoreINSPIRATION
  • Naturliga DIY smycken Tree Display
  • 7 sätt att visa dina smycken: del 1
  • Charmigt och enkelt DIY smycken väggskärm

Nu är projektet i stort sett över. Allt du behöver göra nu är att ordna dina favoritarmband, riggar och allt annat du har på vingerna och skapa en fin display. Som vi sa tidigare är det bara en idé att komma igång. Du kan anpassa och ändra projektet så att det passar dina önskemål. Du kan välja vilken färg färg du gillar och du kan lägga till eller ta bort detaljer för att anpassa din bildskärm. {Found on missrenaissance}.