Glatt färgat hus för en lycklig familj

Glatt färgat hus för en lycklig familj
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Var känner du dig bäst om du inte är hemma? Därför måste du dekorera ditt hem med stor uppmärksamhet på varje medlems behov. När du har en stor familj är det ännu svårare att behaga allas smak, men med kärlek och förståelse är allt möjligt. Laura och Bob har fyra barn och de försökte göra de perfekta miljöerna i deras fyra våningar där de kan höja sina små. Trots att huset faktiskt är en stor, samlar sex rum, med ett så stort antal familjemedlemmar var det ganska svårt att hitta ett gemensamt element för att länka sina personligheter. Men de lyckades verkligen hitta sina specifika, och det är glada färger.

Varje hörn av huset är glattfärgat och det finns ingen plats där du inte kan hitta prickar, fläckar, bilder, ränder eller prickiga färgade saker. För att utveckla deras barns personlighet och kreativitet, låter föräldrarna välja stilen deras rum, men husets hotspot är matsalen.

MoreINSPIRATION
  • Modern familj Hus i Klokočná, Prag
  • Mångfärgade matsalar - en lekfull touch för inredningen
  • Familjehus med stora glasyr Shuns ett typiskt garage

Laura och Bob ville ha ett stort bord där de alla kan passa på kvällen och prata om sin dag. Det här är den platsen som förenar dem så matsalens design borde vara en speciell som trivs alla. Än en gång valde familjen djärva färger och glada prickar och kombinerade alla möjliga färger på ett mycket uppriktigt sätt. Jag är säker på att det här är ett hus som kommer att höja några vackra, kreativa och öppnade barn och jag uppskattar mycket föräldrarnas unga och fria ande. {Found on ikeafamilylive}.