Joyful Layered Flowers Rug Collection av Piodao

Joyful Layered Flowers Rug Collection av Piodao
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Varje rum i vårt hus borde ha sin egen image, personlighet och dess speciella atmosfär. Detaljer kommer alltid att göra skillnaden och lägger till den "speciella" ingrediensen som gör att interiören hör till en viss stil. Ett extravagant soffbord, en glamorös hänglampa eller en vintagemugg är saker som kan ge dig en viss inställning till den atmosfär som skapas av dem. Dessa typer av element kan göra att du reser till underbara platser och föreställ dig att du tillhör vissa andra utrymmen eller tider.

Samma effekt kommer att ha denna glada lagersamling med blommor av Piodao. Bilden av de olika storlekarna med lagrade röda blommor gör att du kan tänka dig att du ligger ner i mitten av levande blommor. Denna fantastiska samling inspirerades av blommande fält i Piodao-regionen i Portugal. Så du kan redan föreställa dig att du befinner dig i den delen av området som reser till detta energiserande land som heter Portugal.

MoreINSPIRATION
  • DIY lagrad ram galleri vägg
  • Glatt färgat hus för en lycklig familj
  • Layered sängkläder för ett mysigt vår sovrum

Förekomsten av denna typ av matta i ditt hus gjord av 100% Nya Zeelandull, inte bara det som får dig att känna dig riktigt bekväm men det kommer också att förvandla ditt inre till ett utrymme fullt av liv, energi och skönhet. Samlingen finns i tre storlekar: kvadrat, rektangel och stor så att den passar olika typer av interiörer.