Jungle-Themed Plantskolor: Idéer & Inspiration

Jungle-Themed Plantskolor: Idéer & Inspiration
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jungle-themed plantskolor är lekfulla och äventyrliga och perfekta för din nya lilla världsliga utforskare. De är ett bra alternativ för dem som vill dekorera en plantskola utan att veta om du har en liten pojke eller en flicka. Och färgerna skapar en zen, lugnande atmosfär kommer napptid.

Gröna, gula och chokladbruna samlas för att skapa en mini-resa till djungeln! Så om du vill gå över safari-temaet eller få ett ljust sprinkling av fyllda elefanter och cheetahtryck ... använd dessa dekorativa tips för att göra djungelbarnet i din bebis drömmar!

1. Använd mjuka gröna och gula.

Om du vill hålla rummet naturligt och zen använder du mjukare djungeltoner. Gyllengulvor och mintgrönsaker är bra för att skapa något djungel-tema utan att göra det över-the-top.

2. Var subtil.

Om du vill ha något mer dämpat med bara en touch av djungeln, försök använda subtila nötter till djuren och skogen. Dessa vackra väggdekaler och elefants sidobord är inte överdrivna men är fortfarande riktigt lekfulla.

3. Rolig djurkonst är ett måste.

Du måste ha lite roligt djur väggkonst. Det spelar ingen roll om du är djupare i färg och inredning eller mjukare och mer subtila, du måste hitta lite fantastisk konst för att få djungel-teman i sin fulla cirkel. Dessa söta är från Etsy!

4. Skapa en väggmålning.

Jungle-themed plantskolor är en stor ursäkt för att skapa en väggmålning! Djur, träd, blommor ... det finns så många olika saker att måla och göra! Och det blir mycket roligt.

MoreINSPIRATION
  • Cirkus-Themed Plantskolor: Idéer & Inspiration
  • Klassiska plantskolor: Idéer och inspiration
  • Victorian-Styled Plantskolor: Idéer & Inspiration

5. Var fet.

Om du känner dig djärv, var inte rädd för att ta chansen med ljusa, rika färger och supersnygga tillbehör ... få det att känna att du verkligen är i djungeln! Och det blir en bra stimulans för din bebis.

6. Hitta några bra fyllda djur.

Om det någonsin var dags att fylla ett rum med fyllda djur är det här. Ett djungel-temat barnskolan kräver massor av gigantiska giraffer, lejon och apor!

7. Välj en favorit djurfokuspunkt.

Om du är partiell till apor och till och med flodhästar, skapa en oas. Välj ditt favoritdjur och ha det som centrum för hela rummet och inredningen. Och dessa super söta apa dekaler finns på Etsy!

8. Få kreativitet.

Rita på tak och kryssningar över vinstockar runt rummet för apor att svänga från. Gör ditt rum till liv med din fantasi!

Kolla in resten av dessa super inspirerande djungel-temade barnskolor och ta några idéer!