Att hålla hunden i huset snygg och organiserad

Att hålla hunden i huset snygg och organiserad
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Regler din pup i huset? Är leksaker, filtar och ben kastat över hela huset? De är säkert i mitt hus med min lilla Aussie pup running amok. Den goda nyheten är att det finns många sätt att hålla våra furiga, fyrbenta vänner snygga och organiserade så att de känner sig säkra och vi trivs.

1. Håll alla hundmat och godis.

Ha en stor behållare till alla hundens kibble och ha några fina storsockor för alla goda godisar. Jag håller maten precis utanför köksdörren i garaget och min snygga kapsel på toppen av skafferiet för en enkel grip och en outlook (out-of-nostril) look.

2. Välj en accent, Äúbed.,Äù

Varje inomhushund behöver en säng att umgås och koka upp i vardagsrummet. Se till att det är snyggt nog att fungera som en bit av golvdekoration också.

3. Kasta leksakerna i en bra korg.

Din valp kommer oundvikligen att ha många leksaker. Välj en rolig korg att lämna vid eldstaden som rymmer var och en av dem när speltiden är över.

4. Vik alla filtar varje helg.

En gång helgen rullar runt komma i sin kista och rena. Tvätta och vika sina filtar och torka ut botten. De känner sig uppdaterade och det vill du också.

5. Håll en rengöringshylla.

MoreINSPIRATION
  • 11 tips till ett mer organiserat och snyggt hemkontor
  • Tips för att hålla en bokhylla organiserad
  • DIY Desk Organization, enkla tips för att hålla ditt hem arbetsområde organiserade

Det kan vara i linneskåp, tvättstuga eller badrum. Men håll all din matta renare, doggy schampo och husdjursmedicin på ett säkert ställe.

6. Använd krokar för att gå.

Oavsett om det är vid sidan av dörren eller ens i garaget, använd krokar för extra kragen, koppel och till och med sele. Visa dina snygga val och håll dem otrevliga.

7. Förpacka alla chewies.

Se till att du håller alla rawhide-benen och tuggar leksaker på en säker plats. Rawhide ben bär olika bakterier och bakterier, så när det inte finns någon tuggning, håll dem borta.

8. Gör en matta gångväg.

Håll höga trafikområden fri från gräsfläckar, våta tassar och nöd med en matta. Det kan vara en liten dörrmatta eller en löpare för att hålla en snygg look på gångväg för att gå utanför.

9. Täck upp nattkanten.

Hundkassor är aldrig för mode framåt. Men om du täcker dem med en stor bit tyg eller ark så ser det mycket bättre ut och ännu mer mysigt för din valp.

10. Innehåll kaoset varje dag.

Kom i rutin. Som en del av din morgon vakna och runda upp, sopa golven för att vara fri från hundhår och löv som har dragits in av tassarna. Vika filtar, lägg leksaker bort och sopa upp eventuellt överskott på golven.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10.