Slår Backyard Into A Playground - Coola projekt Barn kommer att älska dig för

Slår Backyard Into A Playground - Coola projekt Barn kommer att älska dig för
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vad barn älskar mest om sommaren är det faktum att de får spendera mycket tid utomhus. Detta ger dig som föräldrar den perfekta möjligheten att bli snygg och förvandla bakgården till en rolig lekplats. Det finns massor av bra idéer du kan försöka se till att du också involverar barnen i dina projekt.

Tavlor väggar.

Inte riktigt ett fan av barn som ritar med krita på gångbanan? Sedan få dem ett tavla och så kommer det att vara ett utpekat utrymme bara för det. Du kan installera den på staketet, på bakgården.

Zip line.

Det är vanligtvis den typ av aktivitet du tycker om på semester, vilket gör det till en perfekt sommarprojekt. Barn kommer att älska det och jag är säker på att deras vänner kommer också. Ett enkelt sätt att bli populär och ha kul samtidigt. Se bara till att det är säkert.

Backyard tält.

Som ett barn tältar en älskad byggnad under bordet och gömmer sig där. Jag är säker på att dina barn skulle älska tanken på att ha ett tält också, speciellt om du installerar det utomhus. Det skulle vara som ett äventyr för dem.

Hängande stolar.

Så mycket som det är roligt att springa runt och spela, ibland behöver du sitta och koppla av ett tag. Hängande stolar har ett sätt att göra det roligt också. Häng dem i din trädgård och hela familjen kan koppla av och njuta av dyrbara stunder.

En gunga.

Den bättre versionen av en hängande stol, enligt barnets uppfattning, skulle vara en gunga. Du kan göra en från en gammal stol och något robust rep. Måla den med en djärv färg så att den blir mer attraktiv. Det är ett enkelt veckoprojekt.

Eller kanske ett däcksväng.

Du kan också återvinna dina gamla däck. Använd dem för att göra roliga gungor för barnen. Du behöver också lite kedja och något att hänga från, som ett träd. Se till att det är säkert och säkert innan du låter barnen använda det. {Found on livedan330}.

Strandstil roligt.

Barn i alla åldrar älskar att leka i sanden och eftersom du inte kan spendera hela sommaren på stranden, ta en bit av det till ditt hem. En sandlåda skulle passa fint i trädgården och du kan till och med ha en liten pool. {Found on wraysist3rs}.

Treehouse - ett måste ha!

Tänk inte att vi har förbisett det första DIY-projektet för bakgården: trädgården. Det är definitivt ett måste, en plats där barnen kan leka tillsammans, sätta upp möte och ha kul hela dagen. Så, om du redan har en, skaffa den en snabb makeover och, om inte, börja du bygga en med ditt barn. {Found on site}.

Ett musikstängsel.

För att göra ett musikstängsel behöver du en staketpanel och något objekt du kan tänka på som gör ett ljud när du slår det. Du kan använda gamla krukor och kokkärl, träskedar och andra saker du hittar i huset eller garaget. Bättre än, låt bara barnen upptäcka dem. {Found on creativelyblooming}.

Klättervägg.

En klättervägg är en bra sak att ha och inte bara för barnen. Du får din dagliga dos av motion och du har kul samtidigt. Först skulle det vara bäst att ha en madrass på marken, bara i fallet.

Outdoor Twister.

Med lite färgfärg och en stencil kan du göra ett Twister-spel i din bakgård. Gör det så stort s du vill ha. Du målar i princip bara gräset och färgen kommer troligen att vara borta med det första regnet, men det är en rolig idé för en sommarfest. {Found on youplusmeforalways}.

Vattenfunktioner.

MoreINSPIRATION
  • Cool Play Equipment för din trädgård som barn kommer att älska
  • Hur man gör din bakgård till den perfekta reträtten i år
  • Hur man organiserar bakgården för barn

Inte alla projekt måste vara direkt relaterade till barnen. Vissa kan också användas för att förbättra inredningen i din trädgård eller trädgård. En vattenfunktion är ett bra exempel. Det finns många sätt att ha kul med det och resten av tiden är det bara en vacker accentfunktion.

Vattenballonger.

Att göra vattenballonger är ett av de enklaste projekt jag kan tänka på. Du tar bara ett paket med ballonger och fyller dem långsamt med vatten. Slå fast ballongen med en sträng och var kreativ. Du kan kasta den från varandra tills den exploderar eller hänger den från ett träd och gör det till en pinata. {Found on ziggityzoom}.

DIY vattenvägg.

En mycket enkel och billig projektbarn kommer att njuta av sommaren är en vattenvägg. Du behöver bara en massa flaskor eller behållare som du fäster vid ett staket. Skapa en krets för att vattnet ska följa och vara kreativt. {Finns på plats}.

DIY vatten sprinkler.

När du spelar hela dagen på gården kan det bli varmt där ute, så en rolig idé är att leka med vatten. Gör en sprinkler från en plastflaska. Anslut den till trädgårdsslangen och använd tejpen för att säkra den snyggt. Peka sedan hål med en borr eller en spik eller något annat. {Found on site}.

Splash pad.

Om du letar efter ett alternativ för en pool av säkerhetsskäl eller av andra skäl som du kan ha, försök en stänkbassäng. Du kan bygga en i din gård med hjälp av hala plattor. Det är roligt och barnvänligt. {Finns på lägenhetsterapi}.

Kul med bubblor

Kom ihåg när du brukade göra tvålbubblor när du var barn? Det var mycket roligt. Dela kunskapen med dina barn och ta det roliga till en helt ny nivå. Använd en liten plastpool, en hula hoop och en massa bubblösning för att göra stora bubblor. {Found on onecharmingparty}.

Livsstil Angry Birds spel.

Det är galet hur mycket det kan vara att spela Angry Birds, även som vuxen. Men hur coolt skulle det vara att få ett livsstil spel för dina barn? Du kan göra det själv med vissa kartonglådor r tegelstenar och några målade vattenballonger. {Found on simplystyledhome}.

Passande träningsvägg.

Vill du uppmuntra dina barn att vara mer aktiva? Bygg en passande träningsvägg. Du behöver en tarp för att markera målen. Skär sedan ut hålen och rikta kanterna med kanaltape. Lägg till punktvärden med en markör och det är allt. {Hittat på sked}.

En hängmatta.

av Rob Karosis Photography

Naturligtvis kan ingenting slå en hängmatta. Det är perfekt om allt du vill är att koppla av och ta en tupplur utanför. Barnen är bra på att göra något roligt så jag är säker på att de kommer att älska att experimentera med detta också.

Ett filmområde.

Ställ in en utomhus film område på gården. Använd picknick filtar, kuddar och allt annat som kan göra upplevelsen mer bekväm. Då kan du med en projektor titta på gamla familjefilmer eller barns filmer med hela familjen.

En ovanlig trädgård.

Om du har en trädgård, så är jag säker på att barnen njuter av att bli involverade och kanske ens hjälper. Låt dem ha sin egen lilla trädgård. Använd gamla stövlar eller andra ovanliga behållare och plantera blommor som de då kan ta hand om.

Lagring för leksaker.

av Lori Cannava

De leksaker barnen använder utomhus behöver lagras någonstans separat så att du inte tar med all smuts inuti huset. En bra idé är att ha ett hemligt förvaringsutrymme inne i bänken eller sängen på gården eller på däcken.