25 barn och tonåringar sängar som omvandlar det vanliga till det magiska

25 barn och tonåringar sängar som omvandlar det vanliga till det magiska
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jag läste någonstans att barndomen är i sig magisk. Jag tror att - att fantasin, fräscha utsikter och undrar om ett barn skapar magi utifrån vad som är för oss vuxna typer, är vardagen och det vanliga. Men för dem som vill raka den magiska faktorn för barnets barndom i omlopp, finns det naturligtvis vägar. Och dessa vägar kan eller kanske inte börja med att ge dem barnens säng av sina drömmar.

Och då är det frågan om den inte helt vuxna, men vill-att-vara tonåringens säng. Här är 25 fantastiska och geniala sängar för barn och tonåringar (både pojkar och tjejer) för att hjälpa dessa barns sovrum designplaner.

Campout Central.

Vilket barn älskar inte att sova i ett tält? Återskapa tältcampens magi med en flikdörr och rosa tygduktliknande utseende. Detta är en perfekt inställning för slumpartier och regelbunden sömn.

Nautiska stötdämpare.

För en idé att upprätthålla ett barns säkerhet och även rummets stil är bumpers som är fästa vid sidorna och över sängrammen ingenius. Detta koncept skulle fungera särskilt bra för det unga barnet som övergår från barnbarn till tvilling.

Tågälskare.

Visst kan vem som helst gå ut och köpa tågblad till sin lilla tågälskare. Det är verkligen inget fel på det. Men tänk på glädjen hos en framtida tågledare som får sova i en säng som är formad som själva motorn! (Och jag spionerar en liten förvaringsbröst i sängens huvud, vilket gör en säng som denna en dröm som är sann för både mamma och barn.)

Porch Sittin '.

Crickets, gungstolar, knipande golvbrädor, kanske en gitarr eller harmonik. Det här är ljudet av en ideell veranda upplevelse. Lägg till några regnbåglampor och kasta in en madrass och kudde, och denna mock-up veranda "bed" är magisk och grann. (Och hur perfekta är de nedrullade fönsterhöljen och hjortstammen ?!)

Hot Rod Racer.

För hastighets demonen i ditt liv är en röd racecar säng bara saken. Jag älskar idén om racetrackfärg på sovrummet och racedaymotivet på väggarna i form av tapeter. Belysning skulle vara nyckeln till ett snabbt rum så här, men du vill se till att du kan dämpa ljuset när det är dags att sakta ner i sänggåendet.

Desert Dreaming.

En enkel plattformliknande sängram möjliggör en mängd olika stylingalternativ, och den här versionen är inspirerande. En rush-colored headboard med fylld djurficka är kreativ och söt. Vitt sängkläder är lätt att ta hand om (hej, blekindustrin). Och några få färgglada kuddar kan användas på sängen själv eller runt i rummet, som platser, heta lava reprieves eller något antal saker.

Dubbeltrubbel.

I ett sovrum som sover två men där våningssängar inte är det bästa alternativet, är denna inställning en tävlande för vinsten. Sängarna är nästan identiska i utseende, och deras dämpade, mjuka nyanser fungerar vackert med den dämpade vattenmuren. Inbyggda skivor ger utseende på ett huvudgavel men låter utrymmet vara så funktionellt som det är underbart.

Trähus.

En strategi för att införa ett tema eller koncept i ett utrymme utan att egentligen bygga den saken (som att göra en säng som känns som ett trädhus istället för att bygga ett verkligt trädhus) är att använda ditt väggutrymme kreativt. Måla ett träd eller fästa ett dekal nära en upphöjd säng, till exempel, får utrymmet att känna som en magisk madrass i träden ... men utan myggor och kyliga nätter.

Royal Rest.

Du behöver inte ta itu med henne som "Din Majestät", men du kan behandla henne som royalty med en takhöjd gardin draperi. Det tar inte upp något extra sovrumsutrymme, och det negerar behovet av ett huvudgavel, så den här barns bäddsidan får mycket visuellt bang för sin fastighetspost.

Dagsbäddar.

Inbyggda våningssängar är inte bara ett bra sätt att maximera utrymme i ett barns sovrum, men de är också en rolig inställning för barnen själva. Barn på över- och bottenbunkar har sitt eget speciella utrymme, inklusive läslampor och hyllor, men de kan också prata och skratta med varandra, fördjupa obligationer som kommer att vara en livstid.

Canopy Queen.

En luftig, nästan eterisk myggnätstak, takmonterad och draperad över sängen, gör en ung tjej omedelbart som en drottning. Stylistiskt ger taket också vertikalt betoning, vilket gör att rymden själv känns luftig och rymligare.

Rymduppdrag.

MoreINSPIRATION
  • 16 Top Décor Idéer för barn och tonåringar
  • Barnrumssängar efter livstid
  • Quirky och Fun Möbler Idéer för små tonåringar

Det är fantastiskt, verkligen, vad någon färg och några knoppar eller rattar kommer att göra på ett barns säng, vilket framgår av denna speciella rymdskeppsreplika. Lägg märke till de turbine-stödda nattduksborden och väggmuren. Detaljer som detta kan förvandla även de enklaste sängramarna och jämn sängkläder till en spännande yttre rymdupplevelse.

Fet och blå.

För barnet som har en bestämd favoritfärg kan en träbäddsram vara det perfekta sättet att göra den färgen in i sovrummets palettfundament. En upphöjd takbädd ger också obegränsade möjligheter till utrymmet nedanför; Det kan vara ett skrivbord, som det ses här, eller ett fort, eller ett lekrum eller en bokkrog.

Ahoy Thar, Pirate.

Du är ju bara ung en gång, så du kan också få ut det mesta av det.Det här är vad den här autentiska piratskeppssängen säger, ändå. Tänk på att fantasifulla barns sängar inte betyder att verkligheten är skjuten åt sidan. Skålarna är inkorporerade i skrovområdet eftersom barnen fortfarande har kläder och leksaker och diverse. Även piratbarn.

Orange Du Snygg.

Ett enkelt sätt att öka den roliga faktorn hos barnens sängar är att göra dem djärva och färgglada. En varm apelsin, till exempel, kontrasterar vackert med (och balanseras snyggt av) väggen är grå och poppar av vitt. Men apelsin används för att lyfta fram viktiga designaspekter av den här sängen och gör det till ett helt inbjudande utrymme att umgås.

Modern Seabreeze.

Du kan uppnå en modern lugnande kustnära effekt i ett barns sovrum, även utan sanddollar och havsstjärnor på väggarna, helt enkelt genom att välja en havsinspirerad duk. Denna unika uppställning av våningssängar gör att sovrummet känns individuellt och anpassat, plus en stege gör allt bra (om inte dina barn är supera unga, så gör stegen bara saker skrämmande).

Söt preteen

Tonårssängar kan vara lite knepiga, för att fånga övergångsfasfasen helt rätt. Men de kan också vara överraskande enkla om du inte tänker på det. En rosa accentvägg med baletthängare ger huvudet på väggen en fin, om än söt, edginess och överdimensionerat polka dotbädd gör denna enkla, smala sängdesign med flytande nattduksbord en attraktiv säng som inte är för ung eller för gammal.

Teenage Boy Bed.

De enklaste dubbla sängramarna i vissa maskulösa färger är perfekta för tonåren. Plus, en liten senapsgul i sängkläderna håller mörka blues och gråar från att känna sig kalla. Placeras mot en lätt exponerad tegelinspirerad vägg med några omgivande flytande hyllor för bekvämligheten, fungerar den här sängen för pojken-som-blir-bli-en-man.

Studie Hall Bed.

För tonåren som behöver studera, som tycker om att studera, eller som bara vill se studsiga på vissa punkter under kvällen, är ett upplyft loftbädd med datorskärmsinstallation under ett utmärkt val. Det här är också en effektiv användning av rymden, eftersom flera uppgifter kan slutföras inom en fastighet "fotavtryck".

Konservativ Glamour.

En scalloped stoppad huvudtavla är en perfekt plats att nicka till en tjej växer upp utan att hon faktiskt är en vuxen. Denna speciella headboard vinner med sin vita inramning mot en mörkare vägg, eftersom siluetten accentueras snyggt. Färgerna är gråtonade och dämpade, vilket håller i besittning tendensen att para glans med glamour.

Punky Daybed.

För den unga tonåren vars favorithängplats är hennes sovrum, en dagbädd (som i huvudsak är en säng som också fördubblas som en soffa av olika slag för dagen) är en bra stillösning. Den här moderna versionen håller rena linjer för utrymmet, och texturerade kuddar lägger till ungdomlig färg och bekväma alternativ för de som hänger ut tweens.

Låg Profil Bed.

För vissa tonåringar vars familjer bor bostäder som är korta på sovrum, måste deras sovrum dubbla som gäst sovrum också. Detta kan vara knepigt för tonåren som vill ha sitt eget utrymme, men måste hålla sig till föräldrakontrollen. En queen size-säng med låg profil är ganska mångsidig i sin estetiska. Den ser avslappnad och cool ut för tonåren och kan se modern och inbjudande för gästerna.

Het röra.

När som helst kan du programmera "rörigt" i utformningen av en tonårs sovrum, gör det. (För många tonåringar, så kommer det ändå att se ut!) Detta djärva röda sängkläder i hörnet av sovrummet ger en stor energi till det här urbana känslan. Graffiti och / eller väggkonstmålning i närheten av sängen gör att den unmade sängen faktiskt ser stilen ut. Detta fria pass måste bli magiskt för de flesta barn.

Orderly & Extraordinary.

Vissa tonåringar trivs på beställning och organisation, men deras säng bör reflektera det. Denna säng innehåller en mängd olika filtar i samordnade nyanser, som visas i ganska exakta ränder över sängen, för att maximera den visuella strukturen. Flera kuddar kastade vid sängens huvud kan lätt rätas om så önskas.

Geometrisk bubbla.

Denna spännande sängram ger så mycket möjlighet till anpassning i en tonårss sovrum. Den krökta ramen kan vara grunden till ett fort för hemliga klubbmöten, eller det kan helt enkelt vara en stor båge i ett rum där de flesta inredning sker i midjen eller under. Hur som helst är det unikt, och det är en vinnare för de flesta tonåringar.