21 Coola takdesigner som gör barnens sovrum till fantasibland

21 Coola takdesigner som gör barnens sovrum till fantasibland
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Oavsett om du har barn eller inte, är du säker på att du gillar att titta på alla de söta sakerna du någonsin kan inkludera i deras rums design. Det finns så många söta pojkar och flickors rumdesign där ute, det är svårt att ens göra en plan. Så slappna av, lägg dig ner och börja med taket. Tänk på alla de fantastiska takdesigner för barnrum du kan komma med. .

Prova en fantasy-inspirerad design och använd färger som lila, röda och rosa för att få molnen att sticka ut. Om du installerar strålkastare i taket så kommer de att se ut som soler som glöder på himlen. Det skulle vara ett riktigt bra utseende för ett brunnstak eftersom du kan arbeta med den befintliga designen. {Found on emc2interiors}.

Ge rummet ett mysigt och mjukt utseende med draperat tak. Välj ett breezy tyg, kanske något med ett fint mönster, kanske några stjärnor eller polka prickar. Det kommer att se fantastiskt ut med rätt typ av belysning. {Found on hagecreative}.

Inte riktigt säker på dina färdigheter som målare eller muralist? Använd sedan en stencil. Det är ett enklare sätt att göra ett tak ut. Lägg ett känsligt mönster i rummet och skapa en texturisk effekt.

Välj ett tema för rummet. Det här är till exempel ett solsystem-inspirerat inredning. Planeterna och handmålade på taket och väggarna och några är suspenderade som dekorationer. {Found on hobushomes}.

Måla taket svart. På detta sätt kommer rummet faktiskt att känna sig mysigare och mer avslappnande. Då kan du antingen lima små stjärnor på taket eller använda dekaler. Hur som helst, ett bra sätt att anpassa inredningen och en idé du kan använda för ditt sovrum.

Ibland behöver ett rum en stor stänk av färg för att känna sig klar. Det finns många anledningar till varför du bör använda färg i taket: för att lägga till harmoni i rummet, för att blanda de andra färgerna i rummet tillsammans eller för att helt enkelt skapa en kontaktpunkt.

Om du å andra sidan föredrar något enkelt och enkelt att slutföra på en dag, försök att hänga feljus på taket. Du kan komma med ditt eget mönster och använda så många strängar av ljus som du vill.

När det gäller väggmålningar och handmålade dekorationer är det ibland intressant att ansluta väggarna och taket. På detta sätt försvinner hindren mellan dem och atmosfären blir mysig och välkomnande. Också kan taket vara längre på så sätt.

Ränder går aldrig i stil. Använd dem i taket för att lägga till lite dynamik i rummet. Måla dem i längdriktningen för ett harmoniskt utseende. Väggarna borde vara enkla så att de inte kolliderar med taket.

Ett geometriskt mönster kan också verkligen göra ett tak ut. Använd två eller flera färger för en levande look och se till att resten av rummet är dekorerade i enlighet med detta. Det är okej att använda kontrasterande färger eller två eller fler djärva färger tillsammans för en design som dyker upp.

MoreINSPIRATION
  • 10 Okonventionella och visuellt slående takdesigner
  • 20 Trendiga takdesign idéer
  • 5 roliga teman som förvandlar barnens sovrum till underlandet

Den färg du använder i taket behöver inte nödvändigtvis matcha det på väggarna. Det kan helt enkelt vara en accent nyans och det finns många andra sätt att skapa harmoni i rummet, som med matchande sängkläder eller kuddar.

Här är till exempel ett randigt tak med en glad gul accent. Gardinerna har en liknande färg och det finns också gula accenter i hela rummet. Kombinationen med grått är också väldigt inspirerad.

Gör lampan till brännpunkten med ett solskyddsmönster. Linjerna måste exakt mätas och hela designen måste vara exakt om du vill att den ska fungera.

Ge sovrummet en tropisk och livlig utseende med ett gulmalt tak. Lägg till orange accenter i hela rummet för ett mångsidigt men också sammanhängande utseende.

Välj symmetri. Om du till exempel målar taket blått, använd samma färg på golvet i formen eller en matta. Om du använder mönstret på taket, använd det även mönstret på golvet, även om det är annorlunda.

Nu är det här ett fantastiskt tak. Den blomformade designen har inbyggda lampor på varje kronblad och centrum är också upplyst. En delikat men också dramatisk design.

Använd färg på taket för att definiera och avgränsa vissa områden i rummet. Du kan också spela med mönster och komma med din egen unika design.

Skapa optiska illusioner genom att taket ser ut som ett fotbollsplan och lägger till en spegelvägg för att förbättra utseendet.

Hitta en detalj i rummet som du vill kopiera i taket som ett mönster. Till exempel polka prickarna som utgör väggklockan.

Taket kan ha samma färg som väggarna och mönstret kan göra att det sticker ut.

Skapa en vacker baldakin med lätt tyg. det kommer att få hela rummet att tycka så mysigt och drömligt att ditt barn kommer att bli kär i det. {found on frostedpetticoatblog}.