Fun, Funky och Fantastic Kids Bedroom Furniture Design

Fun, Funky och Fantastic Kids Bedroom Furniture Design
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Sommar är en bra tid för att involvera dina barn i vissa designbeslut runt huset, och vilken bättre plats att börja än sina egna sovrum. Med barnen hela dagen har du gott om tid att fräscha upp sina barnrum. I slutändan är barnvänliga bitar hållbara, säkra, bekväma och åtminstone lite knäppa och unga. Här är några av de senaste designerna för barns sovrumsmöbler och några kommentarer om vad som gör dem unika, oväntade och i slutändan fantastiska. Ta en popsicle och din favorit lilla sidekick, och bläddra igenom dessa fantastiskt funkids sovrumsideer!

Sittplatser med akademisk vridning - Det är nästan (men inte riktigt) synd att det inte finns några läxor att göra under sommarmånaderna, med sådana akademiska möbler som den här saxformade stolen! Stolens saxsilhouett är mycket synlig på barnets ögonivå, precis där det räknas och är säkert den favoritplatsen i huset.

Secret Mission Rocket Hideout - Forskning har visat att vuxna tenderar att söka upp utrymmen som känns mysiga, oavsett om det är en liten krog i hörnet av ett stort rum eller ett intimt konversationsområde. Detsamma är sant, men ännu mer, för barn. Det finns något iboende magiskt om ett fantasifullt dekorerat, något rymt utrymme för barnspel och koncentration. Vad bättre sätt att ställa upp detta än ett utarbetat raketskepp i sovrummet? Redo för avgång…

Hot Air Balloon Bed - På samma sätt som mysiga utrymmen ritar människor för dem, är sängar med teman eller inredning ovanför dem i sig attraktiva för unga fantasier. Det här är inte bara en säng; Det är ett fordon för att resa världen, antingen ensam eller med vänner. Jag föreställer mig att denna barns sovrumsidé skulle göra det till favoritplatsen på kvarteret. (Det är en bra sak ... eller hur?)

Dumma platser - En del av ett barns sovrum, dock litet, bör vara tillägnad silliness. Men detta kan ske på ett något sofistikerat sätt. Dessa snyggt utformade mod stolar, till exempel, talar till barnet inuti samtidigt som man behåller en minimalistisk, om än barnfokuserad design. Jag menar, en penselstol? Det kunde inte bli bättre än det.

Underbar arbetsyta - Du kan vara hårt pressad för att få ett barn att förlora sig i en värld av att skapa och färgas om du sitter dem vid köksbordet och beordrar dem att "färga nu". Men barnliknande detaljer, som en hängande duk arrangör / hållare, hjul och möjlighet att flytta bordet till rätt plats, och en proportionell och distinkt avföring är de perfekta ingredienserna för ett barns kreativa arbetsyta, härligt för alla barns sovrum.

Hylla för Stuffies - Om ditt barn inte kan tyckas få tillräckligt med mjuka leksaker, oavsett om de är fyllda djur, dockor eller något annat av liknande, har du sannolikt hunnit fråga om var i världen för att lagra sina samlade skatter. En flytande vägghylla installerad direkt ovanför sängen är en underbar idé, så länge det är dubbel- och trippelskyddat. Den roliga delen av detta är att ett barn kan stå på sin säng och nå, organisera och omorganisera dessa älskade saker till hennes hjärtans innehåll, och hennes sovrum håller sig faktiskt relativt otrevligt i processen. Win-win.

Seaside Aqua & Coral Retreat - Vilken prinsessa som helst kommer att älska några nät runt hennes säng en sådan fin touch är elegant och återigen snyggare än en vanlig sänginstallation säkert. Mjuka färger från havet - ljusa aqua detaljer med söta korall accenter - betona lugn mitt i vittgröna vågarnas seafoam.

10-4 Flygplan / Sky Control - De flesta småpojkors dröm, vid något tillfälle, innebär att man sitter vid en kontrollpanel med många knappar. Om det gäller flygplan eller flygfordon, desto bättre. Ett skrivbord omvandlas med färg och några oddsen och detaljerna för att göra det till en pilots cockpit; en garderob blir luftluckan. Och jet propellrar som flankerar sängen är säker på att bära honom bort i den sötaste av drömmar.

MoreINSPIRATION
  • Bunk Bed Sovrum Möbler för barn
  • Barnbäddsängar från Mimondo
  • 15 sovrums interiördesign idéer för två barn

Pirat / Skatt av haven - Hajar och piratskepp och halmtak med tak, oh my! Om du inte kan föreställa dig att omvandla ditt barns hela sovrum till en perfekt piratkopi så här kan du samla bitar som din havsälskande son skulle vara stolta över. En hajs fasad på skrivbordet, till exempel, och en jolly roger-esque flagga som huvudet kan vara bara saken.

Viktoriansk glamour -Om din dotter äter, andas och sover Rosa Princessness, kan det vara dags för hennes sovrum att följa efter. De dramatiska tillbehören i detta vackert designade utrymme kommer att göra den största skillnaden i din egen replika. Vita möbler med förgyllda accenter eller inramning, lyxigt sängkläder med glans, stoppade ytor, och naturligtvis lyxiga flätande teaterstilsgardiner som inramar huvudgaveln kommer definitivt att få henne att känna sig som en drottning.

Charming Curve Appeal - Det är ofta nyanser i ett väldesignat utrymme som bär det till nästa nivå, och det här råkar ha upp receptet. Tyngdpunkten på mjukhet och kurvor gör att det här söta sovrummet ser ut som en dröm, med den unika och tuftade rosa fåtöljen (med tvåtonade rör! * Swoon *) och puffar i olika storlekar för att få någon att känna sig trygg.

Custom Bunks - Våningssängar kan känna sig något militariella, vad med deras styva, no-nonsense design. Det är den traditionella känslan, hur som helst. Men det finns ingen anledning att dina barns sovrum för två inte kan förstärkas med några anpassade sängar och garderober. Den bästa delen om en inbyggd våningssäng som denna är att den perfekt kan passa in i ditt utrymme och maximera eventuella begränsningar. Dessa garderobeskåp är en genial användning av rymden, uppriktigt sagt.

Här är en annan titt på detta anpassade våningssängar arrangemang. Lägg märke till hur de flytande arkitektoniska hyllorna sammanfaller med vinkelutrymmet i utrymmet och balanserar också ut den orange sängen och sängen nedanför? Detta är ett underbart design tips.

Form så mycket som funktion - När traditionella våningssängar är i ordning, överväg att optimera layouten med vissa inbyggda hyllor i ena änden, och en rolig stege (med lådor för varje stigare, av en slump?) Å andra sidan. Slutresultatet är helt funktionellt men oklanderligt söt, speciellt med en pläterad tapeter för att knyta de utilitariska rätvinklarna ihop. Och grå och rosa är lika charmig en färgpalett som kan vara.

Tvåtonade touches - Tvåtonade inredning kan låna sofistikerade och visuella överklaganden till de flesta utrymmen, helt enkelt för att de är något annorlunda, lite utöver normen, men fortfarande helt engagerade i rymdens färgschema. I detta barns sovrum med gott om skåp och lådor (lyckligt barn!), Växlar färgerna upp "vägg" av dörrarna till något estetiskt och mer barnvänligt.

Corner Bunks & Cobalt Blue - Något om koboltblått gör något vanligt utrymme till något levande och levande med positiv, säker energi. Att hålla färgen mättad och innehålla den nedre halvan av detta hörnbunkutrymme, samtidigt som de röda vita och blåfärgade färgerna placeras i övre våningssängen skapar ett sömlöst, energiskt och balanserat hörnbunkutrymme. Och inbyggda cubbies är en perfekt användning av rymden längs väggen.

Håll det enkelt ... y Awesome - En renfodrad modern estetik bör inte förbises som ett fantastiskt sätt att titta på barnens sovrumsmöbler och design. Att utforma ett utrymme som är redigerat hjälper ett barn, pre-teen och till och med tonåring att kunna hålla sitt rum renare och mer organiserat ... utan att offra personlighet. Accented bordben ger tillräckligt med paus från den primära färgpalett för att hålla sakerna intressanta och lite rogue.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: