New Kitchen Backsplash Ideas Feature Storage och dramatiska material

New Kitchen Backsplash Ideas Feature Storage och dramatiska material
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Gå in i någon hemförsörjning butik och det är lätt att se att valet av kakel till ditt kök backsplash är oändlig. Men bortom enkla kakel, det finns gott om kök backsplash idéer för att ge ditt utrymme extra stil och en distinkt kant. Att välja något som är lite vanligt är också ett bra sätt att injicera din personliga stil i ett utrymme som ofta är lite grundläggande eller till och med blid.

Denna design är väldigt djärv och färgstark. Blandningen av en exponerad tegelvägg, den lilla assorterade tegeldesignen under aqua-skåpen och den större upprepningen av kakelplattformerna ovan är modern och eklektisk.

Marmor eller granit är inte ett ovanligt val, men det är inte heller den förväntade. Denna kombination av ljus, snygg skåp och en mörkfärgad bänkskiva markerar bakplattan. Det gör att det sticker ut mer än vad det skulle göra om bänkskivan gjordes i samma sten.

Texturerad kakel är inte riktigt något nytt, men den här soliga gula versionen har ett långt, oavbrutet linjemönster som påminner om att sida på ett hus. Det lägger till en ljus färg i ett annat neutralt kök och är en sofistikerad accent mot den typiska marmor- eller granitbänken.

Även standardplattor kan vara en ovanlig backsplash-idé när det pryds med en mångsidig geometrisk linjekonstruktion. Paletten är fortfarande neutral, men det oväntade grafiska spelet gör det speciellt.

Ett annat kök backsplash idé är att förvandla den till en kontaktpunkt med hjälp av en mittpunktsplatta. Denna luxuösa design från Officine Gullo framhäver bakplattan med en guld-fleur de lys-design. Det är ytterligare förbättrat av de vinklade kakel sömmarna i hörnen och de underskattade kakel accenter längs toppen och botten av kakel ramen.

I fall av mindre är mer, kan en exponerad tegelvägg tjäna som backsplash tack vare rostfritt stål förlängning av bänkskivan. Utan det tillsatta stålet som går upp längs väggen kan rengöring bli ett problem. Denna kombination gör att tegelstenen kan förbli brännpunkten.

Texturerad plattor ökar popularitet och kan vara en iögonfallande samt en funktionell backsplash-idé för köket. Här har Porcelanosa kökdesign en texturplatta som belyses med strategisk belysning. Ljusets element drar ögat mot strukturen och ger atmosfären.

Om en sådan dramatisk textur ligger utanför din komfortzon, är en annan backsplash-ide för köket texturer med lägre profil. Exemplet nedan har en monokromatisk kakel som har en mer subtil struktur. Medan det är ett lägre profilval, har det fortfarande gott om stil.

Om du väljer att gå med en rak sten för din backsplash, kan du fortfarande ha drama. Detta urval från Gemstone Tile har djärva bitar av färgad sten som lägger spänning till nyanser av brunt och beige som utgör största delen av stenen.

Ett ännu trendigare val skulle vara en bit av sten som har agat, vilket sparkar upp saker upp några hak när du tänder det bakifrån. Identifierad som en av trenderna för 2016 är ädelstensplattor att hitta den; s väg in i kök och bänkskivor samt stänk i ryggen.

När det gäller belysning, med hjälp av belysning bakom din bakplatta istället för precis under skåpet är det en exceptionellt dramatisk backsplash-ide för köket. Det här exemplet från Creo Kök visar hur det inte bara kan ge mild uppgiftsljus utan också en fantastisk bakgrund för när köket inte används.

Denna liknande design har glashyllor framför bakgrundsbelyst backplatta, tillsammans med en infällbar ventilationshuvud. Den rena designen och den låga profilen på alla armaturer, till exempel kran, gör inte det dramatiska med den upplysta backplash-funktionen.

MoreINSPIRATION
  • Färgglada Kitchen Backsplash-idéer för ett ögonfångande utseende
  • Gör en uttalande med ett metalliskt kök backsplash
  • Välja Ideal Backsplash för ditt kök

Ett annat kök backsplash idé är att införliva lite enkelt förvaring för att hålla ofta använda föremål på ett praktiskt ställe. I stället för bara en granitfasad, har denna backsplash en liten rostfri hyllning ovanför kokplattan.

Lägga till lagringsutrymme som är försänkt i backsplash, lägger till lagring som också är en designfunktion. Denna version av Arrex Cucine är lika mycket av en designfunktion som den dramatiska ljusa ventilationshuven. Det öppna skåpet gör att du kan hålla saker som är praktiska ovanför kakan samt visa visuellt tilltalande köksutrustning.

Att lägga lite lagringsutrymme i ditt kök backsplash behöver inte mar en ren och modern design. Faktum är att dessa typer av modulära lagringsstycken var en trending kitchen backsplash idé. Genom att lägga till några få minsta bitar till backsplash, lägger du till funktionalitet utan störning.

För att hålla sakerna minimala och moderna lägger du till en enkel stapel längst upp på bakplattan, vilket gör att du kan hänga ofta använda verktyg medan du lagar mat. Om du är underhållande och vill ha ett snyggare utseende, städa du bara bort verktygen. Denna ryggplaner design från Dada visar också hur köksdisken och bakplattan i samma material ger designen en snyggare känsla.

För ett betydande tillägg av lagringsutrymme kan du installera glasskåp under ditt vanliga skåp. Glaset fungerar som en bakplatta och lägger till utrymme för att kanske ett mindre kök. Över disken en förlängning av

En hängande bar över din backsplash kan också stödja små hyllenheter som kan flyttas till var du behöver dem.Detta kök backsplash är också gjord av ett tavla material som gör att du snabbt kan skriva ner en matlagning påminnelse, uppvärmning anteckningar för din familj, eller ett livsmedelsbutik behov.

En modulär förvaringsbacksplash kan också vara användbar genom diskbänken, inte bara i närheten av din kokplatta. Den extra funktionaliteten att kunna flytta din lagring längs det dolda spåret är en underbar backsplash-design.

Ett ovanligt kök backsplash idéer är öppna hyllor. Det här är en bra idé för ett kök där lagringsutrymme kan vara ett problem. Denna design av Leicht har också en väggmonterad kran och kontrollhandtag, vilket håller bänkskivan klar att byta all hårdvara till bakplattan.

Det här är en väldigt cool backsplash-idé som ger rostfritt stål uppe på väggen, men innehåller fortfarande ett louvered förvaringsutrymme, diskmatare och mycket diskret köksventilation. Bänkskivan är rostfritt stål och stålförlängningen på toppen av ventilationsområdet sträcker sig längs hela bakplattan, vilket ger ett enhetligt utseende.

En metallremsa över denna backsplash gör att du kan anpassa platsen och typen av lagringstillbehör du vill ha på din bakplatta. De färgstarka modulerna koordinerar med den öppna hyllan ovanför och lägger en ljus accent i den mörka räknaren och backplatta materialet.

Enkelt, lättfärgat trä kan också vara ett bra kök backsplash idé. I denna design är träet en fin tävling mot den grå bänkskivan och den minsta staven placerad ovanför kokplattan möjliggör lite förvaring såväl som visning.

Om du planerar ett kök, tänk bortom vanligt kakel. Kökets bakplattansidéer är överflödiga och de behöver inte begränsas till vad som finns på hemmabutiken. Använd din fantasi och designa något som är mer än funktionellt och speglar din individualitet och stil.