Byt upp ditt utrymme med nya köksskåpshandtag

Byt upp ditt utrymme med nya köksskåpshandtag
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ett köksmodell är ett stort företag och det är troligt att en husägare kommer att spendera otaliga timmar med att undersöka alternativen för bänkskivor, apparater, golv och skåp. Att välja skåphandtag kan verka som ett litet beslut, men precis som i mode gör rätt smycken en outfit. Kökshanddukshandtagen du väljer kan dramatiskt ändra utseendet hos ditt kök. Faktum är att du kan ge ditt kök en stor uppdatering genom att byta ut hårdvara som ditt köksskåp hanterar och drar.

Antalet val kan vara överväldigande på grund av alla former och stilar som finns tillgängliga. Att identifiera den speciella stilen av köksskåpshandtag som du föredrar kan hjälpa dig att begränsa valen.

Bar pulls är ett mycket populärt val, särskilt för moderna eller moderna kök. Dessa typer av skåp handtag kan fås i olika längder, driven av storleken på dina skåp och dina personliga preferenser. Det är också bra att blanda olika längder av samma stil på skåp.

Stora kökshandtag behöver inte placeras i mitten eller enligt traditionell vertikal placering längs kanten. Här visar Febal Casa hur baren drar kan placeras längst ner på tredje sidan över hela kaminens vägg.

Om skåpen skiljs från varandra, är ett snyggt alternativ att stapla staplarna horisontellt i närheten av varandra, vilket leder till att kabinettets större yta är oskadad av hårdvara. Denna typ av placering hjälper till att upprätthålla en modernare, renkantad rymdannons är ett bra alternativ för dem som gillar handtag på sina köksskåp, lite föredrar också en snyggare look.

Bar-drag som inte taper mot skåpet i slutet tenderar att ha ett mer rustikt utseende, som dessa tat har en matt finish. Om de valts i en skenigare metall skulle de ha ett mer formellt eller glittrande utseende.

För de som smakar lite mer till avantsklass kan bordsdrag monteras i vinkel, antingen som ett par eller som individuella köksskåpshandtag. utseendet är väldigt distinkt och oväntat, vilket bidrar till att skilja mellan träskåp i trä. Nedanstående är från Creo Kök i Italien.

Att välja dessa vinklar köksskåp handtag i en färg är ett djärvt val att lägga till ännu mer intresse.

Denna speciella typ av bar pull kan installeras längst upp i ett köksskåp, nästan som en kant som du kan öppna skåpet för. Det är ett annat alternativ för att hålla huvuddelen av skåpet fri från hårdvara.

För ett modernt kök finns det många unika val av bardragningar som har intressanta former eller konfigurationer. Dessa är extra långa, sträcker sig nästan hela skåpets längd, med bara ett litet utrymme i mitten som främst ett designelement. Den här Oxen från Nolte Kök.

Orienteringen av kökshandtag är helt och hållet din preferens. Dessa handtag är orienterade vertikalt, med den lilla dragningen på lådan placerad direkt över det längre handtaget på skåpet. Med denna orientering på de betongfasade skåpen tar köket ett modernt industriellt utseende. Till höger kan du se hur samma handtag på ett träskåp ger en annan känsla.

Ett annat vertikalt köksskåp handtag alternativ är den här, som är ett modernt kontrastande dekorativt element på de vita skåp. Formen är funktionell men är också väldigt annorlunda än ett typiskt handtag.

Mindre bardrakar är bra skåphandtag för ett traditionellt kök. Dessa kökssporter understrykta handtag gjorda speciella med ett juvelcenter.

Samma stil kan fås i en fönsterskyddshandtagsstil. Dessa kökshandtag är härda, vilket förbättrar den glänsande utsmyckning.

MoreINSPIRATION
  • 10 Corner Cabinet Ideas som optimerar ditt kök utrymme
  • Hur man gör din skåp hårdvara helt du
  • 14 bästa knoppar och drag för vita köksskåp

Grundläggande utformningar av små handtag med köksskåp är ett bra val när du vill att din maskinvara ska vara mer diskret. Här skulle ramkonstruktionen av glasfönstret konkurrera med ett djärvt skåphandtag.

För en överdådig stil har Officine Gullo spektakulära barskåphandtag som är tillverkade av metall med handtvättat trä. Kombinationen ger ett enastående utseende.

Medan många bostäder kan ha en blandning av knoppar och kökshandtag, har detta lyxiga kök från Gullo bara knoppar för att fungera som skåphandtag.

La Cornue, en skräddarsydd lyxköktillverkare, använder också knoppar och cremonbultar för att fungera som handtag. Dessa typer av skåp handtag är bäst för vintage stil kök.

I ett mer vardagligt kök kan en rustik knopp med framgång användas som ett köksskåpshandtag, som i denna mer minimalistiska design.

En annan stil med köksskåpshandtag är koppdragningen, vilket är ett lämpligt alternativ för ett kök med tappning, land eller bondgårdstil.

Fönsterhandtag finns ofta i traditionella stilkök. I denna design av Stosa Cucine är utsmyckade stilen på skåp, formning och utsmyckning en bra match för de små köksskåpshandtag.

Även i ett mindre utsmyckat kök, hjälper fönsterkarms skåphandtag hjälp att upprätthålla det skräddarsydda utseendet på denna design av Arcari. Alla trävaror och dörrar har en konservativ stil som passar väl för denna typ av hårdvara.

Medan dessa fyrkantiga skåp handtag kan se lite ut som ett försänkbart handtag, är de inte.Handtagen har en låg profil och en touch av metall till köksdesignen utan att det finns ett större kökshandtag.

Inbyggda skåp handtag är bra val om du gillar utseendet på ett handtag, men inte profilen. Designen nedan är av Arrex Le Cucine och har likformiga inbyggda köksskåpshandtag som går bra med det moderna bondgårdsstilen i detta kök.

Oavsett om du vill uppdatera ditt kök eller bygga ett helt nytt kök finns det otaliga alternativ för dina kökshandtag. Denna provtagning visar att du inte behöver känna dig begränsad av traditionella placeringar, standardstorlekar eller grundläggande stilar för din maskinvara. Även om kökshandtag är huvudsakligen ett funktionellt element, är de också en viktig designfunktion.